OC ile bozulan işlemci tamir edilir mi?

krisis00

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bir sorum olacaktı. Ben OC yaparken işlemciyi yaktım, sistemde her şey çalışıyor ama her türlü mavi ekran alıyorum.
Acaba işlemci tamir edilir mi?
Not: Yeni işlemci aldım.
İşlemcim i7 5820K.
Elimde bozuk olan i7 5820K'da var bunun tamir olma ihtimali var mıdır?

Merhaba bir sorum olacaktı. Ben OC yaparken işlemciyi yaktım, sistemde her şey çalışıyor ama her türlü mavi ekran alıyorum.
Acaba işlemci tamir edilir mi?
Not: Yeni işlemci aldım.
İşlemcim i7 5820K.
Elimde bozuk olan i7 5820K'da var bunun tamir olma ihtimali var mıdır?

Mavi ekran alıyorsanız işlemciyi yakmamışsınız demektir. BIOS pilini çıkarıp 10dk bekleyin. BIOS sıfırlanınca eskisi gibi PC'nizi kullanabileceksiniz.

OC ile işlemci yanmaz ki, tabii voltaj ayarlarıyla çok oynamadıysan. BIOS sıfırlayınız ve PSU'nun fişini çekiniz.

Hocam yeni işlemci aldım sorun düzeldi her şeyi denedim en son yeni işlemci aldım işletim sistemi ile ilgili her şeyde hata alıyordum.
Mavi ekran alıyorsanız işlemciyi yakmamışsınız demektir. BIOS pilini çıkarıp 10dk bekleyin. BIOS sıfırlanınca eskisi gibi PC'nizi kullanabileceksiniz.
Hocam yeni işlemci aldım sorun düzeldi her şeyi denedim en son yeni işlemci aldım işletim sistemi ile ilgili her şeyde hata alıyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı