ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar RX580 8 GB ekran kartım var OC yapacağım ancak Core clock mu daha çok etkiliyor oyun performansını VRAM mi bilemiyorum.
Arkadaşlar RX580 8 GB ekran kartım var OC yapacağım ancak Core clock mu daha çok etkiliyor oyun performansını VRAM mi bilemiyorum.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #2 ikaross dedi: Arkadaşlar RX580 8 GB ekran kartım var OC yapacağım ancak Core clock mu daha çok etkiliyor oyun performansını VRAM mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... İhtiyacınız yoksa yapmayın. En çok Core clock etkiler. Artı 0 Eksi
ikaross dedi: Arkadaşlar RX580 8 GB ekran kartım var OC yapacağım ancak Core clock mu daha çok etkiliyor oyun performansını VRAM mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... İhtiyacınız yoksa yapmayın. En çok Core clock etkiler.
legendrewbo Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 735 Çözümler 7 Yer İstanbul 2 Mayıs 2021 #3 Core clock daha çok etkiler ama etik bir OC için Core clock ile Memory clocku doğru orantılı bir şekilde yükseltmeniz gerekir. Artı 0 Eksi
Core clock daha çok etkiler ama etik bir OC için Core clock ile Memory clocku doğru orantılı bir şekilde yükseltmeniz gerekir.
tahamert123 Hectopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Tahiti Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #4 Deneyerek öğrenebilirsiniz sadece. Artı 0 Eksi
Zafercan yüksel Decapat Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 32 Çözümler 1 2 Mayıs 2021 #5 ikaross dedi: Arkadaşlar RX580 8 GB ekran kartım var OC yapacağım ancak Core clock mu daha çok etkiliyor oyun performansını VRAM mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı ekran kartı var 2 sene oldu alalı daha hiç yapmadım, oyunlar da sıkıntı yaşamadım hiç. Artı 0 Eksi
ikaross dedi: Arkadaşlar RX580 8 GB ekran kartım var OC yapacağım ancak Core clock mu daha çok etkiliyor oyun performansını VRAM mi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı ekran kartı var 2 sene oldu alalı daha hiç yapmadım, oyunlar da sıkıntı yaşamadım hiç.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #6 Oyun performansını arttırır ama bununla beraber ısı da artabilir. Artı 0 Eksi
KS KS ikaross Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 680 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Mayıs 2021 #7 FPS de sıkıntı yok ama sıcaklık bayağı arttı daha doğrusu UV yapmak istedim. Artı 0 Eksi