OC Sonrası Mouse Donuyor

Daha fazla  
Meslek
R34'ün direksiyonu.
Selam bugün MSI Afterburner'ı silip Trixx'i yükledim. 1100MHz GPU hızını 1200'de VRAM hızını yaptım. Voltaj hiç ellemedim Trixx'i kapatınca yaklaşıki 10 saniye sonra mousem dondu. Bilgisayarı kapatıp açınca düzeldi sorun olur mu?

Selam bugün MSI Afterburner'ı silip Trixx'i yükledim. 1100MHz GPU hızını 1200'de VRAM hızını yaptım. Voltaj hiç ellemedim Trixx'i kapatınca yaklaşıki 10 saniye sonra mousem dondu. Bilgisayarı kapatıp açınca düzeldi sorun olur mu?

Sisteminize overclock yapmamanızı tavsiye ederim çünkü overclock yapınca sisteminiz istikrarsız çalışıyor ama sisteminizi bir ayrıntılı yazar mısınız?

Sisteminize overclock yapmamanızı tavsiye ederim çünkü overclock yapınca sisteminiz istikrarsız çalışıyor ama sisteminizi bir ayrıntılı yazar mısınız?

R7 240 2 GB.
i5 3340.
8 GB 800MHz RAM.

Bir oyuna girin veya bir stress testi yapın. 10 saniye boyunca mouse donması OC stabil değilse ondan dolayı olabilir.

Hocam Afterburner'dan ayarları genişletip fulledim bir sorun yok.

MSI Afterburner'in kendi stress testini mi yaptınız?
Superposition benchmark yapın derim, sistemi güzel bir yüke sokar.
Ayrıca VRAM için de OCCT Memtest yapabilirsiniz.

Hocam yok yapmadım lakin bazı oyunlara girip yaklaşık 20dk falan geçirdim hatta önceki konularıma bakabilirsiniz bir sorun yoktu.
Vallaha korkudan elim ayağım buz kesti :D

Peki hocam bu OC'nin başka bir yolu yok mu? Afterburner hariç.
Ağır oyunlarda 1-2 saat süre geçirince bir sıkıntı çıkmıyorsa muhtemelen OC sabittir.
Eğer oyun oynarken bir sorun olursa(ekranda kırılmalar, siyah ekran, ekranın donması vs) voltajı arttırsınız.

Yok hocam hiçbir sorun olmuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı