EminBasarr
Decapat
Overclock yaptıktan sonra sistemin stabil çalıştığını nasıl test edebiliriz?
Prime95 AIDA64 gibi yazılımlarla stres testi yapabilirsiniz.
testi yaptıktan sonra aradığınız aramadığınız tüm bilgiler çıkıyor fakat sadece işlemciyi stres testine sokun report dosyasını bizimle paylaşın. stabil olup olmadığına daha iyi karar verebilirler moderatörler.Bu programlarda belirli bir süre ve test sonucu gibi şeyler çıkıyor mu?
testi yaptıktan sonra aradığınız aramadığınız tüm bilgiler çıkıyor fakat sadece işlemciyi stres testine sokun report dosyasını bizimle paylaşın. stabil olup olmadığına daha iyi karar verebilirler moderatörler.
kendisi olup bitiyor test sonuçları önemli olan sürekli devam eden bir şey değil yani hocam testNe kadar süre yapmam gerek doğru sonucu alabilmek için?
kendisi olup bitiyor test sonuçları önemli olan sürekli devam eden bir şey değil yani hocam test
ayrıca @Shadow99 hocam cpu-z diyor galiba onda da vardı tam hatırlamadığım için söylemedim. o uygulamaya da bir bakarsınız
konu sahibine o uygulamaya bakması için tavsiye verdim hocamAnakartım yok şu anda maalesef bakamam.Ama single-core bench. ve multi-core bench. ile stress test mevcut. Geçen hafta yaptım daha.
konu sahibine o uygulamaya bakması için tavsiye verdim hocam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.