OC sonrası test nasıl yapılır?

Prime95 daha mı iyi olur? Şu an adia64 var kaç dakika yaparak stabil olduğunu öğrenirim.
Prime95 çok ağır bir testtir, güzel sonuç verecektir. Vaktiniz var ise 1 saat civarı yapmanız daha net sonuç verir.

Prime95 çok ağır bir testtir, güzel sonuç verecektir. Vaktiniz var ise 1 saat civarı yapmanız daha iyi sonuç verir.

O kadar gerek yok 15 Dakika bile yeter. İşlemciye işkence çektrimek istemiyorsa tabii arkadaş. :D

10 dakika yeterli sanırım 1 saat fazla, zarar vermek istemem.
1 saat tam yükte kullanılınca zarar görecek kadar yapmamanız gerek zaten. Kaç kere söyledik bilmiyorum ama işlemciler kullanılmak için üretilir. Tam yükte 1 saat kalması zarar vermez, tabii 95 derecede çalışmıyorsa.

10 dakika yeterli sanırım 1 saat fazla, zarar vermek istemem.

Bence de @picl raknhocam dostum fazla abartmış işlemcileri yakmak istiyor. :D
1 saat tam yükte kullanılınca zarar görecek kadar yapmamanız gerek zaten. Kaç kere söyledik bilmiyorum ama işlemciler kullanılmak için üretilir. Tam yükte 1 saat kalması zarar vermez, tabii 95 derecede çalışmıyorsa.

Dostum evet ama ben ona karşıyım. Hadi taş çatlasın 30Dakika dursun 1 saat gerçekten çok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı