OC ve OC EVO farkı nedir?

nisszey

Femtopat
Daha fazla  
ASUS Dual RTX 4060 OC bir de ASUS Dual RTX 4060 OC EVO var, EVO yenilenmiş sürüm diye duydum. EVO hali+3K, EVO almama illa gerek var mı normal 4060 OC alsam cok fark eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ucuz olanı al +3 falan fazla verme sakın.
ama ucuz olan bulk, yani kutusunuz geliyormus sorun cıkarmazmı daha sonrasında çünkü 2 yıl garantisi var eğer bisey olursa kutusuz geldigi icin gönderilme sorunu varmis sanırım.

bahsettiklerim bunlar ilki suan stokta gözükmüyor ama sistem özelliklerini yükseltmek istedigimde +3k diye gözüküyor bende bulk olan 12k civari

Yani hazır sistem alıyorsan zaten incehesap sana garantiyi kutusuz şekilde sunuyor diye biliyorum direk Asus'a gönderi yaparsan bu konuda sorun çıkarabilir ama sen garantiyi incehesap üzerinden garantiliyorsun. Açıkcası şunu yap diye yönlendirmek istemem bu noktada. Bu arada sistem nedir link atar mısın?

Yani hazır sistem alıyorsan zaten incehesap sana garantiyi kutusuz şekilde sunuyor diye biliyorum direk Asus'a gönderi yaparsan bu konuda sorun çıkarabilir ama sen garantiyi incehesap üzerinden garantiliyorsun. Açıkcası şunu yap diye yönlendirmek istemem bu noktada. Bu arada sistem nedir link atar mısın?
sistemin içindeki hemen hemen herseyi degistirdim. direkt icindekileri atiyim sonra tek tek degistirdiklerimi yazmiyim.
ekran kartını atmadım yukarıda attığım icin ikisinden birini alicam eğer bulk sorun cikarmaz derseniz onuda alirim

hazir sistemde bu bakmak isterseniz
toplam 31.500 yapıyor

sistemin içindeki hemen hemen herseyi degistirdim. direkt icindekileri atiyim sonra tek tek degistirdiklerimi yazmiyim.
ekran kartını atmadım yukarıda attığım icin ikisinden birini alicam eğer bulk sorun cikarmaz derseniz onuda alirim

hazir sistemde bu bakmak isterseniz
toplam 31.500 yapıyor

Bu sistemi almak yerine bütçene uygun 7500F 4060/7700xt alabilirsin.

Bu sistemi almak yerine bütçene uygun 7500F 4060/7700xt alabilirsin.
sizce sehrimdeki vatan computere gitsem max 30k olcak sekilde daha iyi pc toplayabilirmiyim 4060lık sistem icin bazıları bu sistem icin bu para verilmez dedi vatan a da güvenemedim pek

Sizce sehrimdeki Vatan Computer'e gitsem Max 30k olacak sekilde daha iyi PC toplayabilir miyim 4060'lık sistem icin bazıları bu sistem icin bu para verilmez dedi vatan a da güvenemedim pek.

Vatan'dan mümkün değil.

2x16 rami seçip 30.500 liraya bunu alabilirsin. Paran olunca adam gibi bi ssd ve soğutucu alırsın bitti gitti.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı