OC Yapmak İçin Sistem Soğutma Tavsiyesi

Ali Eser

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben OC yapmak için sıvı veya normal soğutma tavsiyesi sitiyorum ama sıvı tercihimdir. İşlemcim Intel i7-6700K ve ben bununla 5 Ghz' ye çıkmak istiyorum. Aynı zamanda ekran kartımı da değiştirip birkaç hafta içersinde GTX 1080 alacağım. Bu bilgisayarı 5 yıl kullanmayı planlıyorum OC yaparken sistemimi düşük sıcaklıklarda çalıştıracak bir soğutucu bulmaya çalışıyorum. Bütçeyi düşünmeyin ama custom olmaz.

Dostum i7 4ghz zaten yeterli bir bakmişsin oc yaptin islemci yandi anakart yandi kullan oyunlardan gervekten istedigin performansi alamiyorsan o zaman yaparsin 4 ghz den 5 ghz ye yukseltsen oyunlardan 5 fps anca fark eder.
Abi sonuna kadar haklısın ben de sistemi uzun zamanlı toplluyorum en az 5-6 yıl götürmesi için ilerki yıllarda OC yapacağıma ama şimdiden her şey hazır olsun istiyorum.

Dostum i7 4ghz zaten yeterli bir bakmişsin oc yaptin islemci yandi anakart yandi kullan oyunlardan gervekten istedigin performansi alamiyorsan o zaman yaparsin 4 ghz den 5 ghz ye yukseltsen oyunlardan 5 fps anca fark eder.
Kardeş ne yaptın? Yok o yandı yok bu yandı?

İ7 6700K yı Nepton 240M ile kullanıyorum, tıkır tıkır çalışıyor. P4 devrinde değiliz. Tek tuşla anakartlar artık kendini O.C. edebiliyor. Ayrıca o dediğin manuel O.C. dir ve her babayiğit onu yapamaz. :D

Abi sonuna kadar haklısın ben de sistemi uzun zamanlı toplluyorum en az 5-6 yıl götürmesi için ilerki yıllarda OC yapacağıma ama şimdiden her şey hazır olsun istiyorum.
Kardeş, Nepton 240 M i alabilirsin. Bizzat kullanıyorum. İşlemci 4.8 de boşta 45, yükte 60 civarı. İçin rahat eder. :D (senide rahat 5 yıl götürür, zira 5 yıl garantisi var) :D

İ7 6700K yı Nepton 240M ile kullanıyorum, tıkır tıkır çalışıyor. P4 devrinde değiliz. Tek tuşla anakartlar artık kendini O.C. edebiliyor. Ayrıca o dediğin manuel O.C. dir ve her babayiğit onu yapamaz. :D

Kardeş, Nepton 240 M i alabilirsin. Bizzat kullanıyorum. İşlemci 4.8 de boşta 45, yükte 60 civarı. İçin rahat eder. :D (senide rahat 5 yıl götürür, zira 5 yıl garantisi var) :D
Hay gözünden öpeyim abi sağ olasın
Bir de abi kasa olarak ne önerirsin Aerocool xPredator II almayı planlıyorum iyi midir?

Bir de abi hiçbir yerde yok Neptun 240 M nerden alabilirim?

Hay gözünden öpeyim abi sağ olasın
Bir de abi kasa olarak ne önerirsin Aerocool xPredator II almayı planlıyorum iyi midir?

Aerocool iyi kasadır. Beğendiysen, kafanada yattıysa alabilirsin. Yok ben daha sağlam bir şey istiyorum dersen sana Cooler Master Mastercase Pro önere bilirim. (Bizzat kullanıyorum)

Birde ben Vatan Computer den aldım. Orda olması lazım. ''Nepton 240m'' :D

Eğer Vatan daki fotoğrafa takıldıysan o yanlış. Bende takıldıydım. Mağazaya gidince Gerçekten Nepton 240m olduğunu gördüm.

Aerocool iyi kasadır. Beğendiysen, kafanada yattıysa alabilirsin. Yok ben daha sağlam bir şey istiyorum dersen sana Cooler Master Mastercase Pro önere bilirim. (Bizzat kullanıyorum)

Birde ben Vatan Computer den aldım. Orda olması lazım. ''Nepton 240m'' :D
Abi Vatan' da 120XL var 240m' nin sadece incelemesini bulabildim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı