Çözüldü OCCT 3D "adaptove errors" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

g.alada

Kilopat
Merhaba,

4060 Ti 8 X 2 RAM ve SSD güncellemesi yaptım bilgisayarıma.

İslemci: R5 5500.

2 aydır hiçbir sorun yoktu. Son günlerde sadece war zone oyununda arada sırada PC kendine reset atıyor. Onun harici hiçbir sorun yok bilgisayarda. Dota 2 oynarken böyle bir sorun yaşamıyorum.

Olay günlüğüne baktığımda kernel 42 hatası var. OCCT testinde ise 3D adaptive diye bir uyarı veriyor. Fun Mark testinde GPU %100 ve normal derecede çalışıyor. RAM testlerinde RAM'ler %100 sorunsuz gösteriyor.

Adını bile bilmediğim 500W bir PSU var. Sorun ondan mıdır? Masraf yapmadan önce emin olmam lazım hatanın nerede olduğundan.

Sistem ayarlarından kullanılan işlemci çekirdek sayısını tümü olarak seçtim. Şimdilik sorun çözüldü gibi. Wz'de GPU kullanımı sıfır görünüyordu, bu ayardan sonra normal kullanıma geldi GPU.

Son düzenleyen: Moderatör:

Muhtemelen Power'dan bende de aynı hatayı veriyor. 400W Aerocool kullanıyorum. Dönüştürücü ile kullandığım için kapanıyor ya da reset atıyor. Kaliteli Power kullanmanı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…