Bu sabah konu açtım sıcaklık değerlerimle ilgili, bana OCCT'yi önerdiler ama nasıl kullanakullanıcağımıcağımı bilmiyorum. Bilgi verebilecek var mı?
OCCT ile işlemci testi nasıl yapılır?
Merhaba, ekran kartımı test etmek için OCCT indirdim ve hazır indirmişken işlemciyi de deneyeyim diyorum. Şimdi işlemci için iki seçenek var. Biri Intel'in testi diğeri ise OCCT'nin kendi testi galiba. OCCT'nin kendi testinde Intel'in testi daha zorlayıcıdır fakat uyumsuzlukları bulmakta bu daha...www.technopat.net
Bu konu işinize yarayacak. Keşke sabah konunuzda sorsaydınız.
OCCT ile işlemci testi nasıl yapılır?
Merhaba, ekran kartımı test etmek için OCCT indirdim ve hazır indirmişken işlemciyi de deneyeyim diyorum. Şimdi işlemci için iki seçenek var. Biri Intel'in testi diğeri ise OCCT'nin kendi testi galiba. OCCT'nin kendi testinde Intel'in testi daha zorlayıcıdır fakat uyumsuzlukları bulmakta bu daha...www.technopat.net
Bu konu işinize yarayacak. Keşke sabah konunuzda sorsaydınız.
Çok haklısın dersim vardı müsait olamadım. Teşekkürler
O konudaki OCCT sürümü eskimiş. Şu anda hiçbir ayar oradakine benzemiyor daha güncel bir video ya da konu var mı bildiğin?
YouTube'ye yazabilirsin.
Eki Görüntüle 1041708
İşaretlediğim yerlere tıkla.
Eki Görüntüle 1041711
30 yazan yeri 15 yap. Sonra başlat. Sıcaklıkları kontrol et. Sıcaklıklar çok yükselirse elinle kapat.
Şuan testin ortasındayım ama biraz korktum. Anakart ve işlemci çok yüksek gibi.Onu kaldırıp şu sürümle dener misiniz?
![]()
OCCT: OverClock Checking Tool (Windows)
Hız aşırtma ve / veya donanım sorunlarını kolayca tespit edinocct-overclock-checking-tool.tr.uptodown.com
OCCT yeni sürümlerde çok hata veriyor.
Bende indirdim. Deneyelim.
Eki Görüntüle 1041740
İşaretlediğim yeri işlemcinizin kaç çekirdeği var ise o kadar yapın. Diğer ayarları görseldeki gibi yapın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.