Lost Ark ve Rise Online gibi oyunlarda sistemim kapanıyordu ve bende sistemi OCCT kullanarak test etmek istedim. Ekran kartı ve işlemciyi test ettiğimde ısılar vs. gayet normal gözüktü. Power testine başlar başlamaz sistem kendini direkt kapattı. Sizce PSU modelimi değiştirmeli miyim?
OCCT (OverClock Checking Tool), developed by OCBASE, is a versatile and powerful utility designed to stress-test and monitor PC components, particularly in overclocking scenarios.Initially...
OCCT (OverClock Checking Tool), developed by OCBASE, is a versatile and powerful utility designed to stress-test and monitor PC components, particularly in overclocking scenarios.Initially...
Dediğiniz gibi bug olan bir sürüm kullanıyor olabilirim çünkü verdiğin linkteki sürüm ile bir kapanma yaşamadım. Sizce sorun daha farklı bir yerde olabilir mi?
Araştırmalarıma göre bir yerde şöyle bir yorum gördüm "800W olanı dahi 480W verebiliyor. Kesinlikle tavsiye etmem. 600W olanı, 400W veriyordur ancak sağlıklı vermeyeceği de kesin."
Araştırmalarıma göre bir yerde şöyle bir yorum gördüm "800W olanı dahi 480W verebiliyor. Kesinlikle tavsiye etmem. 600W olanı, 400W veriyordur ancak sağlıklı vermeyeceği de kesin."