OCCT ile PSU testi 20dk yaptım normal midir?
Occt ile psu testi 20dk yaptım normalmidir?
Occt ile psu testi 20dk yaptım normalmidir?
Genel olarak bu test, PSU'nun yetip yetmediğini veya bir sıkıntısı olup olmadığını beliriyor.OCCT ile PSU testi 20dk yaptım normal midir?
Trendyoldan gameforce 500w diye bı psu aldımda bir sorun olup olmadığına baktığım için test ettim yani teste göre bı sıkıntı yok hocam sağolunGenel olarak bu test, PSU'nun yetip yetmediğini veya bir sıkıntısı olup olmadığını beliriyor.
20 dakika sorunsuz şekilde geldiğinize göre bir sorun yok.
Şuanlık normal kullanımda sorun yok ama adı sanı bilinmeyen bir model, kaliteside meçhuldur. Yarın birgün kısa devre, voltaj dalgalanması veya ani voltaj atmasında bozulabilir veya sistemi bozabilir. Bunuda bilin.Trendyoldan gameforce 500w diye bı psu aldımda bir sorun olup olmadığına baktığım için test ettim yani teste göre bı sıkıntı yok hocam sağolun
Haklısınız hocam bende çok araştırmadan aldım yorumardada birçok kişi memnundu alayım dedim aldık artık bakcazŞuanlık normal kullanımda sorun yok ama adı sanı bilinmeyen bir model, kaliteside meçhuldur. Yarın birgün kısa devre, voltaj dalgalanması veya ani voltaj atmasında bozulabilir veya sistemi bozabilir. Bunuda bilin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.