Hangi oyunları oynuyorsunuz ve genel de işlemci, ekran kartı kullanımı nasıl oluyor?Umarım SSD kaynaklı bir sorundur sorunumu çözerim gerçekten moral bozucu oyun oynama hevesim bile yok diyebilirim.
Buna bu kadar para vereceğinize 300 daha koyup 1TB KC3000 modelini alın. 980pro'dan daha iyi.Samsung 500GB 980 Pro NVMe M.2 SSD bunu alcaktım indirime düşmüştü yinede sizlere sormakta fayda var.
Emircan Bey onları coktan yapmıştım ben faydası olmamıştı.
Buna bu kadar para vereceğinize 300 daha koyup 1TB KC3000 modelini alın. 980Pro'dan daha iyi.
Araştırmanızı öneririm ben de size. Yüksek katmanlı NAND yongalara sahip, DRAM'inin ve genel okuma yazma hızlarının daha iyi olması, çok daha büyük bir SLC önbelleğine sahip olması ve garanti edilen ömrünün daha uzun olması gibi birçok sebep var. Direk markası iyi ve pahalı diye iyi olacak diye bir şey yok.Abartmayın hocam 980 Pro'dan daha iyi değil daha fiyat/performans diyebilirsiniz ama daha iyi diyemezsiniz yanlış bilgi vermeyin lütfen.
980pro da alabilirsiniz KC3000 de veya renegade bu 3'ü sizi pişman etmez. Ama dediğim gibi aralarında en f/p kc3000 sonra renegade. 980pro gereğinden daha pahlı.Araştırıp alacağım kafama göre ne zaman alsam başımı ağrıtıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.