1 Hata bile problemli olduğunu belirtir. Maalesef ömrü kısalmış. Önleminizi alsanız iyi olur.![]()
@Rutreid NVIDIA tarafında rakibi RTX 2070. oldukça güçlü bir kart. AMD'nin sürücü sıkıntılarını zaten biliyorsunuzdur. MSI Gaming X serisi, çok güzel bir seri. Ancak ben AMD tarafında, Sapphire taraftarıyım.
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 5700XT 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) Fiyatı
Sapphire Pulse AMD Radeon RX 5700XT 8GB 256Bit GDDR6 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
@Rutreid elbette Nitro+ ama F/P olması açısından Pulse tercihim olurdu. 3.750 lira güncel kurla birlikte RX 5700 XT için çok güzel durmuyor mu?
Daha bir ay önce 3000 e gigabyte modelini almıştım, ne ara o kadar fırladı fiyatlar???@Rutreid elbette Nitro+ ama F/P olması açısından Pulse tercihim olurdu. 3.750 lira güncel kurla birlikte RX 5700 XT için çok güzel durmuyor mu?
Daha bir ay önce 3000'e Gigabyte modelini almıştım, ne ara o kadar fırladı fiyatlar?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.