OCCT testi başlamadan çöküyor

Yer
Bursa
Herkese merhaba bugün OCCT indirip işlemci ve ekran kartı teste sokayım dedim. Teste başlatıktan sonra bu hatayı verdi?

Sistemim.
R5 2600.
MSI GTX 1660 Super Gaming X
2x8 GB RAM.
480GB SSD
500wat+80 güç kaynağı.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 97
Evet, seçmeniz lazım. Thread sayısını 12 seçin. Başka hangi seçenekler var? Hangi testi yapıyorsun?

Şu an eski OCCT'yi indirip işlemci testi yaptım. R5 2600 işlemcimi voltaj vermeden 3.4GHz'den 3.65GHz geçtim fakat 115Watt güç tüketiyor 1.2voltaj ile sizce fazla mı bu güç?

115W normal bence. Neden voltajı arttırmadan frekansı sabitliyorsunuz? CPB açık stok halde kullanın daha iyi. Sıcaklık mı fazla geliyor?

3.65 ile 10dk teste 70dereceyi gördü. CPB ile sabit 3.9GHz görmüyor 3.8GHz dolaşıyor ve voltaj fazla çektiği için kapattım.

3.65 ile 10dk teste 70dereceyi gördü. CPB ile sabit 3.9GHz görmüyor 3.8GHz dolaşıyor ve voltaj fazla çektiği için kapattım.
Yükte kaç volt veriyor? Boşta çektiği voltaja aldırmayın, o programların hatalı işlemlerle göstermesinden dolayı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı