mengüç Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 127 21 Mayıs 2025 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli 512 Ekran kartı 3050 Anakart Asus İşlemci İ3 12100f Merhaba, bilgisayarımda oyunlarda donup yeniden başlatma gibi bir durum vardı. Biraz önce OCCT testinde böyle bir hata aldım, yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2025
Merhaba, bilgisayarımda oyunlarda donup yeniden başlatma gibi bir durum vardı. Biraz önce OCCT testinde böyle bir hata aldım, yardım eder misiniz?
KS KS mengüç Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 127 22 Mayıs 2025 #11 Einstein dedi: Daha eski bir OCCT ile sürümü test yap. Bir de olay görüntüleyicisine girip ekran görüntüsü paylaş. Genişletmek için tıkla... Bütün OCCT sürümleri ile test yaptım neredeyse akşam olay görüntücüsünü atacağım. Einstein dedi: Daha eski bir OCCT ile sürümü test yap. Bir de olay görüntüleyicisine girip ekran görüntüsü paylaş. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: PSU modeli nedir? OCCT ile PSU testi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: PSU modeli nedir? OCCT ile PSU testi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Game Booster BST-550e diye bir model daha önce içi açılmamış ama dandik bir şeye benziyor. Dosya Ekleri 17479427723722507892207463413793.jpg 183,7 KB · Görüntüleme: 17 Son düzenleme: 23 Mayıs 2025 Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Daha eski bir OCCT ile sürümü test yap. Bir de olay görüntüleyicisine girip ekran görüntüsü paylaş. Genişletmek için tıkla... Bütün OCCT sürümleri ile test yaptım neredeyse akşam olay görüntücüsünü atacağım. Einstein dedi: Daha eski bir OCCT ile sürümü test yap. Bir de olay görüntüleyicisine girip ekran görüntüsü paylaş. Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: PSU modeli nedir? OCCT ile PSU testi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Einstein dedi: PSU modeli nedir? OCCT ile PSU testi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Game Booster BST-550e diye bir model daha önce içi açılmamış ama dandik bir şeye benziyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.582 Çözümler 574 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2025 #12 mengüç dedi: Bütün OCCT sürümleri ile test yaptım neredeyse akşam olay görüntücüsünü atacağım. Game Booster BST-550e diye bir model daha önce içi açılmamış ama dandik bir şeye benziyor. Genişletmek için tıkla... O zaman farklı bir PSU ile sistemi test et. Artı 0 Eksi
mengüç dedi: Bütün OCCT sürümleri ile test yaptım neredeyse akşam olay görüntücüsünü atacağım. Game Booster BST-550e diye bir model daha önce içi açılmamış ama dandik bir şeye benziyor. Genişletmek için tıkla... O zaman farklı bir PSU ile sistemi test et.
KS KS mengüç Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 127 23 Mayıs 2025 #13 Einstein dedi: O zaman farklı bir PSU ile sistemi test et. Genişletmek için tıkla... N11'den FSP Hyper 80+ Pro H3-650 650W güç kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Bu PSU sipariş ettim geldiği zaman deneyeceğim sizi de bilgilendiririm. Artı 0 Eksi
Einstein dedi: O zaman farklı bir PSU ile sistemi test et. Genişletmek için tıkla... N11'den FSP Hyper 80+ Pro H3-650 650W güç kaynağı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir! Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri Fsp Hyper 80+ Pro H3-650 650W Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com Bu PSU sipariş ettim geldiği zaman deneyeceğim sizi de bilgilendiririm.