OCCT testi sırasında hata

senseiendo97

Kilopat
PSU testi yaptığım zaman ekran kartıyla alakalı hata aldım, yardımcı olur musunuz?

resim_2025-04-20_180244442.png

O zaman GPU güç kablosuna bakın belki tam girmemiş olabilir tam girdiyse sorun sıcaklıktan dolayı olabilir Power testinde bir de sıcaklıklara bakın.

Kartta OC falan varsa ondan dolayı da oluyor olabilir.

O zaman GPU güç kablosuna bakın belki tam girmemiş olabilir tam girdiyse sorun sıcaklıktan dolayı olabilir Power testinde bir de sıcaklıklara bakın.

Kartın sıcaklığı aslında çok iyi. Yük altındayken mesela Ghost of Tsushima da Ultra ayarlarda Max 65 dereceyi falan görüyor. FurMark testi yapmıştım yaklaşık 30 dk onda da Max 64-65 dereceyi görmüştü. Fakat şunu fark ettim Ghost of Tsushima da mesela GPU kullanımı ortalama 80-90 civarlarında geziniyor. Arada bir FPS düşüklüğü oluyor fakat CS 2 de çok sıkıntı yaşıyorum özellikle. Maksimum 120-130 FPS görüyorum

Power testi yaptım tekrardan aynı hatayı aldım. Sıcaklıklar da Max 62 dereceyi gördü GPU. CPU ise 65

Dosya Ekleri

• power 2.png
    power 2.png
    180,4 KB · Görüntüleme: 21
Kartın sıcaklığı aslında çok iyi. Yük altındayken mesela Ghost of Tsushima da Ultra ayarlarda Max 65 dereceyi falan görüyor. FurMark testi yapmıştım yaklaşık 30 dk onda da Max 64-65 dereceyi görmüştü. Fakat şunu fark ettim Ghost of Tsushima da mesela GPU kullanımı ortalama 80-90 civarlarında geziniyor. Arada bir FPS düşüklüğü oluyor fakat CS 2 de çok sıkıntı yaşıyorum özellikle. Maksimum 120-130 FPS görüyorum.

Power testi yaptım tekrardan aynı hatayı aldım. Sıcaklıklar da Max 62 dereceyi gördü GPU. CPU ise 65.

Vallahi hocam bende bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı