OCCT testinde crashed yazıp testi iptal ediyor

Armağan Yatkın

Centipat
Sizce işlemcimden dolayı olabilir mi? 102 dereceye kadar çıktı. Ekran kartından olacağını düşünmüyorum, yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
O halde işlemci termal macununuzu yenileyin ve kasanız iyi hava almıyorsa iyi hava alan bir kasayla değiştirin. Sistemdeki işlemci, soğutucu ve kasanızın modelini verirseniz iyi olur.

Hocam, termal macun yenileyin. 104 derece bile görmüş. Sanırım şu anki de boşta kullanım. Termal macun en son ne zaman yenilendi? Kasanız nedir? Kutu gibi bir kasaysa hava akışı kötü olduğundan dolayı sıcaklığınız yüksek olabilir.

O halde işlemci termal macununuzu yenileyin ve kasanız iyi hava almıyorsa iyi hava alan bir kasayla değiştirin. Sistemdeki işlemci, soğutucu ve kasanızın modelini verirseniz iyi olur.

İşlemcim i5 650 Soğutucu Snowman bakır soğutucusu falan yok sadece alüminyum oval soğutuculardan kasam Izoly'nin hazır mavi LED'li kasası 2'si öndeydi 1 adeti arkaya alıp egzoz fanı yaptım.

İşlemcim i5 650 Soğutucu Snowman bakır soğutucusu falan yok sadece alüminyum oval soğutuculardan kasam Izoly'nin hazır mavi LED'li kasası 2'si öndeydi 1 adeti arkaya alıp egzoz fanı yaptım.
Hocam, termal macun bitmiş olabilir.

Maksimum 500-550 TL bandında kasa soğutucu termal macun hepsini önerebilir misiniz?
Hocam, sorunun kaynağı ne ondan bilmiyorum ancak dediklerine şunları önerebilirim.

Kasa bu olabilir.
Termal macun bu.
Soğutucu da bu.

Sürüm de problem olabilir çünkü geçen bende denedim ve testin 3. saniyesinde crashed deyip durdurdu. Benim bilgisayar da serin çalışıyor üstelik.

Sürümüm 7.2.3 ama arkadaşların haklı olduğunu düşünüyorum çünkü oyunlarda takılıp kalıyor yani hak veriyorum.
Hocam, sorunun kaynağı ne ondan bilmiyorum ancak dediklerine şunları önerebilirim.

Kasa bu olabilir.
Termal macun bu.
Soğutucu da bu.

https://www.hepsiburada.com/gametec...-fan-oyuncu-bilgisayar-kasasi-p-HBV00000ULYD2 bu kasaya öneriniz nedir?
Sürüm de problem olabilir çünkü geçen bende denedim ve testin 3. saniyesinde crashed deyip durdurdu. Benim bilgisayar da serin çalışıyor üstelik.

Ayrıca 15-20 saniye arası çalışıyor sonra crash atıyor.
Bir de soğutucunun takıldığı braket kırıldı ön tarafta olan bunları nereden alabilirim internette varsa ismi nedir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı