OCCT'de crash hataları

p4n1eRR

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
E-Spor
Far Cry 5 ve NFS 2015 gibi oyunlarda Ultra grafik ayarlarında sıkıntısız 60 FPS üstü oynuyorum. Fakat aniden donuyor ve reset atıyor. R Windows güncellemesinden mi kaynaklanıyor dedim ama hayır driverlardan falan mı dedim ama hayır. Bu sorun neden çıkıyor anlamıyorum. Yardım edin lütfen.

Sistem özelliklerim:

AMD Ryzen 5 3600.
RX 580 4 GB Gigabyte Aorus.
16 GB 3200 MHz G.Skill çift kanal.
B450M SH2 v2.
Samsung 250 GB M.2 SSD.
1 TB 7200 RPM hard disk.
Xigmatek X-Power 650W +80 Silver.
MSI MAG Forge 100R temperli cam 2X a-RGB fan 120mm fan ATX.

Son düzenleyen: Moderatör:

OCCT ile bende çok sıkıntı yaşadım bazı sürümleri sıkıntılı testi Prime95 ile yapman daha iyi olur.

OCCT ile bende çok sıkıntı yaşadım bazı sürümleri sıkıntılı testi Prime95 ile yapman daha iyi olur.
Hocam doğru biliyorum fakat çok kez oyunlarda mavi ekran yedim sebebini bulmak için OCCT ye başvurdum ama nafile .

Hocam doğru biliyorum fakat çok kez oyunlarda mavi ekran yedim sebebini bulmak için OCCT ye başvurdum ama nafile .
Sıkıntı sıcaklık olabilir oyun esnasında MSI Afterburner ile test edebilir misin + testi Prime95 ile yapıp sonuçları atabilir misin?

Sevgili arkadaşlarım şundan bahsetmeyi unuttum oyun donduktan sonra 1 saniyeliğine mavi ekran yiyorum ve PC yeniden açıldığında C:/Windows/Minidump a bir şey kayıt olmuyor. Bende neden kaynaklandığını bulmak için OCCT'ye girdim ama bundada böyle bir sorun ile karşılaştım.

Mavi ekran farklı bir olay ama altta WattMan ayarları sıfırlandı yazıyorsa attığım konu işe yarıyabilir.

Sıkıntı sıcaklık olabilir oyun esnasında MSI Afterburner ile test edebilir misin + testi Prime95 ile yapıp sonuçları atabilir misin?

Hocam oyun sırasında " riva tuner statictic" açık gözlemlediğim sıcaklık gayet normal bence ekran kartı 68- 72 işlemci ise 59- 63 arası hatta şimdi girip tekrar test edeceğim ama yine mavi ekran yiyeceğim ama olsun test edip geliyorum.
Oyun sırasında testler. Ama sanırım işlemci fazla sıcak bunun sebebini bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Video da olduğu gibi oluyor buyrun bakın

Dosya Ekleri

• 20210602_102057.jpg
    160,6 KB · Görüntüleme: 40
  • 20210602_102130.jpg
    292,8 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…