Far Cry 5 ve NFS 2015 gibi oyunlarda Ultra grafik ayarlarında sıkıntısız 60 FPS üstü oynuyorum. Fakat aniden donuyor ve reset atıyor. R Windows güncellemesinden mi kaynaklanıyor dedim ama hayır driverlardan falan mı dedim ama hayır. Bu sorun neden çıkıyor anlamıyorum. Yardım edin lütfen.
Evet hocam Windows gelince AMD WattMan ayarları sıfırlandı diyor. Ama herhangi bir overclock yapmadım sadece Custom fan ayarı yapmıştım. Onu sıfırladı sanırım.
Hocam RX serisinde çok sık yaşanan bir sorun. Ekran kartının yanıt vermemesinden oluşuyor. Bende yaşıyorum belki bu konu yardımcı olur. RX 570 sürücü zaman aşımı hatası
Sevgili arkadaşlarım şundan bahsetmeyi unuttum oyun donduktan sonra 1 saniyeliğine mavi ekran yiyorum ve PC yeniden açıldığında C:/Windows/Minidump a bir şey kayıt olmuyor. Bende neden kaynaklandığını bulmak için OCCT'ye girdim ama bundada böyle bir sorun ile karşılaştım.
Sevgili arkadaşlarım şundan bahsetmeyi unuttum oyun donduktan sonra 1 saniyeliğine mavi ekran yiyorum ve PC yeniden açıldığında C:/Windows/Minidump a bir şey kayıt olmuyor. Bende neden kaynaklandığını bulmak için OCCT'ye girdim ama bundada böyle bir sorun ile karşılaştım.
Hocam oyun sırasında " riva tuner statictic" açık gözlemlediğim sıcaklık gayet normal bence ekran kartı 68- 72 işlemci ise 59- 63 arası hatta şimdi girip tekrar test edeceğim ama yine mavi ekran yiyeceğim ama olsun test edip geliyorum.
Oyun sırasında testler. Ama sanırım işlemci fazla sıcak bunun sebebini bilmiyorum.