Ocean anti cheat virüs müdür?

Güvenilir değildir, trojan gibi bir şeydi sanırım. Siz format attırsanız rahat olun. İsterseniz şifrelerini değiştirin ve karpersky kullanabilirsiniz.

Hocam direk trojan bu önceki konularada göz atabilirsiniz.
Trojan olması bilgileri ele geçireceği anlamına gelmiyor. Ancak farklı bir şahıs attığı için elindeki cheat kötü amaçlı olabilir.

Trojan olması bilgileri ele geçireceği anlamına gelmiyor. Ancak farklı bir şahıs attığı için elindeki cheat kötü amaçlı olabilir.

Hocam trojan virüsü hakkında internette arama yapabilirsiniz en tehlikeli virüslerdendir bilgileride çalar sistemi kullanılmayacak halede getirir.

Hocam trojan virüsü hakkında internette arama yapabilirsiniz en tehlikeli virüslerdendir bilgileride çalar sistemi kullanılmayacak halede getirir.
Hocam siber güvenlik konusunda iyiyim diyebilirim. Kendim de yaptım trojan. Ne olduğunu biliyorum yani.

Fortinet ile çalıştığını duydum. Aynı şekilde red lotus gibi takımlar tarafından da güvenilirliği kanıtlanmış. Attığı link doğru mudur bilemem fakat araştırınca yaptığı şeyin oyun dosyalarında hile açtıgınızda oluşan dosyalar var mı onu taramak.
Kısacası ocean güvenilir diyebilirim. Ama arkadaşa yüklenmesi söylenen uygulama normal ocean mıdır bilemem.

Tamamdır hocam bende bilgiliyim o konuda gereksiz tartışıp konuyu kirletmeyelim lütfen ikimizde.
Haklısınız hocam.

Fortinet ile çalıştığını duydum. Aynı şekilde red lotus gibi takımlar tarafından da güvenilirliği kanıtlanmış. Attığı link doğru mudur bilemem fakat araştırınca yaptığı şeyin oyun dosyalarında hile açtıgınızda oluşan dosyalar var mı onu taramak.
Kısacası ocean güvenilir diyebilirim. Ama arkadaşa yüklenmesi söylenen uygulama normal ocean mıdır bilemem.
Aynı fikirdeyim hocam.

Konuyu kapatabilirsiniz çözüm budur güvenilir mi güvensiz mi tartışılır iyi günler.

Arkadaşlar bugün FiveM'e grafik paketi kurdum ve banlandım Discord'a gittim adam bana 2 tane dosya attı echo bilmem ne diğeride ocean anticheat diye bir şey indirdim. bir şeyler %100 falan oldu adama benim kredi kartlarım, şifrelerim, bilgisayarda olan fotoğraflarım karşı tarafa gitmiş midir? korkuyorum korkudan bilgisayarı formatladım bilen birisi yazarsa güzel olur. Korkuyorum hala, şifrelerimi değişmeli miyim?
3.parti hile için kullanılabilecek yazılımları tespit etmek için satılan bir yazılımdır kişiler satın alarak diğer insanlara tarama yapıyorlar klasik fivem AC'leri.
Size atılan linkteki programın ocean olmama ihtimalide var Fivem piyasasında bu şekilde çok kişiyi scamlediklerini biliyorum görüyorum.
Yazılım güvenilirdir fakat atılan program emin değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı