Ocean Bilisim sitesine ne oldu?

symo

Hectopat
Daha fazla  
2 aydir Ocean Bilisim'den VDS kullaniyordum MC serveri icin ama birkac gundur ne siteye ne de destege ulasabiliyorum. Aranizda ne oldugunu bilen var mı?

Hocam hiçbir açıklama yapılmadan hizmet kesildi. Kendi siteleri de kapalı. Bildiğim kadarıyla Comnet veri merkezine icra gelmiş. Sunucular taşınıyormuş. Acaba bu durumla ilişkisi var mı bilemiyorum.

Hocam hiçbir açıklama yapılmadan hizmet kesildi. Kendi siteleri de kapalı. Bildiğim kadarıyla Comnet veri merkezine icra gelmiş. Sunucular taşınıyormuş. Acaba bu durumla ilişkisi var mı bilemiyorum.

Sizce geri gelir mi, tasinma ne kadar surer.

saat 20:30 ama halen gelmedi yaklaşık 19 saattir vdsler kapalı. En azından 1-2 saatlik açsalar içindeki biglilerimizi alalım bir bilgisi olan varsa iletsin lütfen

Saat 20:30 ama halen gelmedi yaklaşık 19 saattir VDS'ler kapalı. En azından 1-2 saatlik açsalar içindeki biglilerimizi alalım bir bilgisi olan varsa iletsin lütfen.

Birkaç saat öncesinde Google da işletme geçici olarak kapalı olarak işaretlenmişti. Bu şekil ansızın kapatmaları çok ilginç. Şikayet var üzerinden de dönüş yapmıyorlar.
1737138497790.png

sonuç olarak bir daha açılmayacak gibi herkese geçmiş olsun içindeki bilgilere başka bir şekilde ulaşmaya başlayabilirsiniz :D. Bu arada dün 23:00 da gitmiş yani anlık 23 saattir yok bu saatten sonrada gelmez

Sonuç olarak bir daha açılmayacak gibi herkese geçmiş olsun içindeki bilgilere başka bir şekilde ulaşmaya başlayabilirsiniz :D. Bu arada dün 23:00 da gitmiş yani anlık 23 saattir yok bu saatten sonra da gelmez.

Başka bir şekilde nasıl ulaşabiliriz? SSH FTP bütün hepsi kapalı. WhatsApp, Instagram, mail ve telefon üzerinden ulaşamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı