Oculus Quest 2 kalitesi nasıl?

LagGhost

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gtx 1070 i5 6600
Meslek
Sağlık
Arkadaşlar bu dönem VR alacaktım. Ancak Oculus Quest 2'nin oyunlarda sunduğu kalitenin düşük olduğunu gördüm. Bazıları link kablosunu takınca PC VR ile aynı eş değer olduğunu söylüyorlar. Bu doğru mu? Size anlatmak istediğimi fotoğrafını koyuyorum. Link kablosunu takınca PC vrdaki gibi kalitemi alacağım anlamadım.

Ekran görüntüsü 2023-06-19 215937.png

içinde oyun çalıştırabiliyor ama pc deki kadar kaliteli değil kablolu veya kablosuz pc bağlayabilirsin.

içinde oyun çalıştırabiliyor ama pc deki kadar kaliteli değil kablolu veya kablosuz pc bağlayabilirsin.
internetin iyiyse kabloya okadar para verme airlink ile oynarsın.

Parası önemli değil benim için eğer görüntüyü PC VR gibi yapacaksa alırım.
Hem link kablosunu alırsam GB sorunuda yaşamayacağım PC'ye yüklüyorum çünkü.

Arkadaşlar bu dönem VR alacaktım. Ancak Oculus Quest 2'nin oyunlarda sunduğu kalitenin düşük olduğunu gördüm. Bazıları link kablosunu takınca PC VR ile aynı eş değer olduğunu söylüyorlar. Bu doğru mu? Size anlatmak istediğimi fotoğrafını koyuyorum. Link kablosunu takınca PC vrdaki gibi kalitemi alacağım anlamadım.

Eki Görüntüle 1828029
PCVR üzerinde sadece Beat Saber denemiştim gözlükteki görüntüye oranla hiçbir fark olmadı performans aynıydı. Tabii Oculus üzerinde baya ayarlamalar yaparak gözlüğün kalitesini arttırabiliyorsunuz benim ekran kartım düşük bir model ( RX 580 ) olduğu için yapma gereği duymadım kalite düşecekti çünkü. Link kablosu almanız daha iyi olur bence. AirLink düşünüyor iseniz WiFi 6, 5GHz internet bağlantısına sahip modeme ihtiyacınız oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı