Oculus Quest 2 link bağlanılamıyor

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Bu gözlüğü aldığımdan beri problem yaşıyorum kafayı yiyeceğim. Rahat bir şekilde oynadığım 2 3 sefer oldu sadece. 3 metrelik link kablosu aldım, USB kısmını masaüstündeki girişe takıyorum, diğer girişi gözlüğe takıyorum. Link yerine Rift diyor bu sefer, Half-Life VR açıyorum oyun takılıyor 3 4 FPS gibi oluyor, sırf bunun için oyunu satın almıştım korsandan diye demiştim düzelmişti, şimdi yine başladı orijinal olmasına rağmen.

@Lycus

Performans grafiğine nereden bakacağım?

3.0 varmış kasada, SS yazıyormuş mavi olmasına ek olarak, ancak ona takmama rağmen yine de 3.0 gelmiyor, gerçekten kafayı yiyeceğim ya. O kadar para ver düzgün kullanama cihazı.

Son düzenleme:

Buradan performans grafiğini açabiliyorsunuz. Drop v.s girdiği zaman burada genelde gösteriyor onun durumuna göre FPS ayarları v.s yapabilirsiniz. 3.0 için ise driver güncellemesi yapmayı deneyin.

Chipsetmi?
Anakartınızı araştırın. Onların kendi websitesi üzerinde muhtemelen driverler paylaşılmış olarak gözükür. Windows Update'yi de kontrol etmeyi unutmayın.

Chipset olduğunu düşünmemekle beraber bu konu hakkında tam olarak bilgim yok hocam. Kesin bir şey diyemem maalesef.

En son bunu verdi, sonra steamvr crash verdi.

Chipset olduğunu düşünmemekle beraber bu konu hakkında tam olarak bilgim yok hocam. Kesin bir şey diyemem maalesef.

Forumda Steam serverlarında sıkıntı var konuları gelmeye başladı, belki de ondandır sorun bilmiyorum. Ama ondan olması mantıksız sonuçta oyun PC'ye yüklü ben steamvr üzerinden çalıştırıyorum.

Latency bayağı yüksek gözüküyor bunun sebebi genellikle FPS düşüşleri vs olabiliyor. Oyunu açtığınız zaman kafanızı döndürür iken kasma vs gibi durumlar yaşıyor musunuz? Beat saber için de konu açmıştınız onu da hatırlıyorum beat saber oynar iken oyun performansınız nasıldı?

Hocam kasma denirmi bilmiyorum nasıl açıklasam ancak kafamı çeviriyorum dönmüyor gibi, böyle takıla takıla gidiyor çevirdikten 5 10 saniye sonra anca geliyor çevirdiğim yere gibi, geliyor gidiyor geliyor gidiyor garip garip şeyler yaşanıyor.

Beat Sabere bakayım bir.

Beat saberde hiçbir sıkıntı yok.

Muhtemelen sizin yaşadığınız biraz da donanımsal. Şu konu üzerinde ufak tefek ayarlar paylaştım onları yapmayı deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…