- Makaleler
- 4
Eki Görüntüle 1290535
Eki Görüntüle 1290536
Üstteki stok hali alttaki kendi yaptığım abartmış mıyım daha fazla artırsam sorun olur mu?
Yük altında mavi ekran vermesi lazım.
Eki Görüntüle 1290535
Eki Görüntüle 1290536
Üstteki stok hali alttaki kendi yaptığım abartmış mıyım daha fazla artırsam sorun olur mu?
GTA V'e Rainbow da test ettim bir de FurMark yaptım hiçbir sıkıntı olmadı GTA da fpsm 90'dan 120'ye fırladı.
Bir de bazı oyunlarda taklıma drop sorunları vardı OC yapınca takılmalar gitti.
Bir de sıcaklık 65 dereceyi geçmedi.
Underclock neden yapıyorsunuz frekans düşürme değil mi?
Merakımdan soruyorum, laptop mı bu?
Millet bosuna overclock yapiyor diyorsun yani. Hep beraber saat hizlarimizi dusurelim Cyberpunk'da 60 FPS alalim o zaman.Frekanslar gereğinden fazla olunca kart kararsızlaşır ve hem performans düşer hem de sıcaklıklar artar işte underclock yapınca kart kararlı olur sıcaklık azalır hem de performans artar.
Okudun mu bilmiyorum ancak mesajda “Frekanslar gereğinden fazla olunca” yazıyor.Millet bosuna overclock yapiyor diyorsun yani. Hep beraber saat hizlarimizi dusurelim Cyberpunk'da 60 FPS alalim o zaman.
Hiz dusurunce performans artmasina ne demeli peki. Bu arada o da pek dogru degil hizi abartirsan stabilite duser performans degil.Okudun mu bilmiyorum ancak mesajda “Frekanslar gereğinden fazla olunca” yazıyor.
Büyük ihtimal orada dengesiz performansın stabil hâle gelmesinden dolayı öyle yazmış.Hiz dusurunce performans artmasina ne demeli peki.
Onun voltajla daha cok alakasi var.Büyük ihtimal orada dengesiz performansın stabil hâle gelmesinden dolayı öyle yazmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.