Toshiba OCZ TL100 Model SSD birden bire bozuldu. Bilgisayarım donmuştu yeniden başlattım açılmadı. Devamlı hata verdi bilgisayarım. Hata ise şuydu; An Operating System Wasnt Found. Bu hatayı verince SSD güç kablolarını çıkardım vs.. Hiçbir şekilde açılmadı. Bende direk Harddiske kurdum Win10'u.
Başlat - Bilgisayar Yönetimi - Depolama - Disk Yönetimi
SSD 20 MB olarak gözüküyor Disk 0, Başlatılmamış, bilinmiyor yazıyor. Ne yapmalıyım ?
Toshiba'nın sitesine girdim oradan SSD Utility indirdim. Programda SSD marka model her şey yazıyor yanında ise 0 GB yazıyor :/
Şöylede bir şey var. Daha önceleri SSD ime Masaüstü Walpaper Kaydetmiştim 5-6 tane 30 saniyede bir değişiyorlardı. Şu an SSD gözükmemesine rağmen Hala 30 saniyede bir değişiyor. Nasıl bir şey bu anlayamadım
Başlat - Bilgisayar Yönetimi - Depolama - Disk Yönetimi
SSD 20 MB olarak gözüküyor Disk 0, Başlatılmamış, bilinmiyor yazıyor. Ne yapmalıyım ?
Toshiba'nın sitesine girdim oradan SSD Utility indirdim. Programda SSD marka model her şey yazıyor yanında ise 0 GB yazıyor :/
Şöylede bir şey var. Daha önceleri SSD ime Masaüstü Walpaper Kaydetmiştim 5-6 tane 30 saniyede bir değişiyorlardı. Şu an SSD gözükmemesine rağmen Hala 30 saniyede bir değişiyor. Nasıl bir şey bu anlayamadım
Son düzenleyen: Moderatör: