Muhammet 64
Hectopat
İnstagram vermek ban sebebi mi?Hocam size forum dışından başka nereden ulaşabilirim? Bu konuda bilgili birine benziyorsunuz. Yardıma ihtiyacım olduğunda size yazmam gerekebilir çünkü.
İnstagram vermek ban sebebi mi?Hocam size forum dışından başka nereden ulaşabilirim? Bu konuda bilgili birine benziyorsunuz. Yardıma ihtiyacım olduğunda size yazmam gerekebilir çünkü.
Bilmiyorum hocam hemen kurallara bakıyorum.İnstagram vermek ban sebebi mi?
Instagram vermek ban sebebi mi?
Özelden yardım yasak fakat iletişim adresi paylaşmak serbest.Bilmiyorum hocam hemen kurallara bakıyorum.
Hocam bulamadım ama nasıl size ulaşabileceğimi bilmiyorum. Siz yazmayın ban yemenizi istemiyorum. Nickinizi bir not defterine kayıt ettim. Önerileriniz için çok teşekkürler. Kendinize iyi bakın. İyi sosyalleşmeler.
Özel mesaj zaten kapalı hocam.Özelden yardım yasak fakat iletişim adresi paylaşmak serbest.
Örnek konuşma 1:Özel mesaj zaten kapalı hocam.
Hocam peki bu bilgi nerede yazıyor? Kurallarda böyle birşey göremedim.Örnek konuşma 1:
A kişisi: Sizinle tanışmayı çok isterim iletişim bilgilerinizi verebilir misiniz?
B kişisi: Tamam
Örnek konuşma 2:
A kişisi: Bu konu hakkında özelden size soru soracağım iletişim bilgilerinizi verebilir misiniz?
B kişisi: Tamam
Tahminimce birinci konuşmada sıkıntı yok, ikinci konuşma ceza sebebi.
Tecrübe ve kurallar...Hocam peki bu bilgi nerede yazıyor? Kurallarda böyle birşey göremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.