Oda ışığını açınca bilgisayar açılıyor

Bilgisayara akım gönderip kısa devre yaparak açıyor gibi bir görüntü var
Hocam bende 1 sene önce böyle bir sıkıntı yaşamıştım. Ayağımı yere basınca ekran gidiyordu, çekince geri geliyordu.
Benim de eski bilgisayarımda inanılmaz bir topraklama sorunu, enstrümanlarım ve ses kartımda aşırı elektrik gürültüsü oluyordu. Kasaya ayağımı koyunca, gitarın üstüne elimi koyunca azalıyordu.

Biraz power supply'ın kalitesiyle de alakalı olabiliyor

Benimde 2-3 sene kadar önce ev telefonu çaldığında modemim kendine reset atıyordu delirmiştim anlayana kadar .

Sonuç olarak bu tuşa basarak açma ile aynı işlevi görüyor diyebilir miyiz?

Benim de sıkıntım var. Bilgisayarın olduğu oda değil de yatak odasının balkonunun ışığını açıp kapatınca ekran gidiyor.

Sonuç olarak bu tuşa basarak açma ile aynı işlevi görüyor diyebilir miyiz?
O anahtar mantığı. Senin ise şu an yaşadığın şey + - kabloların birbirine değdirilip kısa devre yapılması gibi kısa süreli bir akım gönderilerek sistemin uyandırılması

O anahtar mantığı. Senin ise şu an yaşadığın şey + - kabloların birbirine değdirilip kısa devre yapılması gibi kısa süreli bir akım gönderilerek sistemin uyandırılması
Bu bana ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratır mı ?

Bende ekran gidip gelmesi oluyordu. Simdi ki powersubly 850 W sorun olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…