Odada böcek var

Hocam çözümünü bilemem ama. Benim de böyle bir anım var geçen sene yaz ayında köye gittik kuzenimle. Yayladaki ev 2 katlı biz üst katta kuzenimle kalıyoruz. Kuzenim aşağıda babaannemler ile yemek yapıyor. Böyle kapıya bir şey vurmaya başladı bam bam bam bam korktum böyle bir süreden sonra kesildi ses. Odadan çıktım lavaboya gittim lavabodan çıktım bir baktım karşımda yarasa. O an o yarasaya öyle küfürler edip dışarı kaçtım ki hiçbir yarasanın böyle ağır küfür yediğini sanmıyorum.
 
Gereken malzemeler = kavanoz, A4 veya peçete.
İlk önce kavanozu böceğin üzerine düz bir zeminde iken kapatıyoruz ardından A4 veya peçetemizi kavanozun altından ittiriyoruz kavanozu ters çeviriyoruz ve kapatıyoruz böceğin büyüklüğüne göre yem veriyoruz.
Tebrikler artık bir evcil hayvanınız var.
 
Hocam ilk önce kapıyı açınız. Ardından sinek odanızın dışına gitmeye başladığında süper gücünüz olan terlik ile uzaktan Sniper edasıyla öldürünüz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı