Odada karıncalar yaşıyor

WaLeX

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2020
Mesajlar
139
Çözümler
1
Merhaba. Odamda bilgisayar masamın altında bir sürü karınca var. Genelde yemeğimi masamda yerim ve yere kırıntılar falan dökülür. Karıncalar 1 saat geçmeden orada toplanır üstelik 3.katta olmama rağmen. Odamda balık sırtı ahşap parke var ve bazılarının arasında boşluklar var. Bu kadar hızlı geldiklerine göre parkemin altında yaşıyor olma ihtimalleri var. Genelde ortaya çıktıklarında toplu halde iseler bant veya kolonya ile etkisiz hale getiriyorum ama bu beni gerçekten üzüyor. Eğer bir delikten falan gelseler yani dışarıdan gelseler falan ilacını bulurum ama bunlar zaten odamda yaşıyor! Evi ilaçlatmakta istemiyorum daha basit bir çözüm lazım bana. Tavsiyesi olan var mı?
 
Hocam belli bir yerde olsalar işe yarar ama bunlar sanki odamı himayeleri altına almış gibiler bazen sadece masa altında değil başka yerlerde de kırıntı görünce beliriyorlar. Takip etmeye çalıştım bir tanesi bahsettiğim parke arasına girdi bir daha da görmedim onu :)

Çare ilaç o halde. Karınca için uygun bir ilaç alıp uygulayın yoksa başa çıkılmaz o kadar karıncayla.
 
Çare ilaç o halde. Karınca için uygun bir ilaç alıp uygulayın yoksa başa çıkılmaz o kadar karıncayla.
Bazıları sirke limon ve tarçının etkili olabileceğini söylüyor yani belki zemini onlardan yaptığım su bazlı karışım ile silsem o girintilere de gelir hem ama bana safsata gibi geldi.Neyse muhtemelen sağlama alıp ilaçlamak gerekiyor.İyi geceler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı