batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 4 Şubat 2021 #81 Traviss Bickle dedi: Gecko olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Eskiden beslediğimiz kertenkele yeşildi.
Traviss Bickle dedi: Gecko olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Eskiden beslediğimiz kertenkele yeşildi.
B 52 Stratofortress Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2016 Mesajlar 9.312 Makaleler 1 Çözümler 76 Yer Ankara 4 Şubat 2021 #82 batuhan_n dedi: Nasıl atayım? Örümceği bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Moral olsun diye paylaşayım dedim.
batuhan_n dedi: Nasıl atayım? Örümceği bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Moral olsun diye paylaşayım dedim.
skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 4 Şubat 2021 #83 348606 dedi: "Oluuumm Hz. Muhammed'i örümcekler kurtardı." diyenleri hatırlayın. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
348606 dedi: "Oluuumm Hz. Muhammed'i örümcekler kurtardı." diyenleri hatırlayın. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 4 Şubat 2021 #84 batuhan_n dedi: Eskiden beslediğimiz kertenkele yeşildi. Genişletmek için tıkla... Yeşil gecko da var. Yeşil olması, kertenkele olduğu anlamına gelmiyor.
batuhan_n dedi: Eskiden beslediğimiz kertenkele yeşildi. Genişletmek için tıkla... Yeşil gecko da var. Yeşil olması, kertenkele olduğu anlamına gelmiyor.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 4 Şubat 2021 #85 Traviss Bickle dedi: Yeşil gecko da var. Yeşil olması, kertenkele olduğu anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Rengi biraz kapalı yeşile benziyordu.
Traviss Bickle dedi: Yeşil gecko da var. Yeşil olması, kertenkele olduğu anlamına gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Rengi biraz kapalı yeşile benziyordu.
Clarence Morrow Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2018 Mesajlar 4.993 Makaleler 1 Çözümler 22 4 Şubat 2021 #86 Çek keleşi tara. Peçete gibi bir şeyle alıp balkondan atabilirsin.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 4 Şubat 2021 #87 batuhan_n dedi: Rengi biraz kapalı yeşile benziyordu. Genişletmek için tıkla... E tamam, o da var bende. Bahsettiğiniz varlığı görmeden kertenkele olup olmadığını anlayamam fakat siz kertenkele beslediğinize inanmak istiyorsunuz sanırım.
batuhan_n dedi: Rengi biraz kapalı yeşile benziyordu. Genişletmek için tıkla... E tamam, o da var bende. Bahsettiğiniz varlığı görmeden kertenkele olup olmadığını anlayamam fakat siz kertenkele beslediğinize inanmak istiyorsunuz sanırım.
batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 4 Şubat 2021 #88 Traviss Bickle dedi: E tamam, o da var bende. Bahsettiğiniz varlığı görmeden kertenkele olup olmadığını anlayamam fakat siz kertenkele beslediğinize inanmak istiyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... 7 yaşındaydım hocam. Hatırlamıyorum. Ben gevrek yiyeceğim ama örümcek gevreğin içine atlar mı? Yemeğe böcek atlaması en korktuğum şey.
Traviss Bickle dedi: E tamam, o da var bende. Bahsettiğiniz varlığı görmeden kertenkele olup olmadığını anlayamam fakat siz kertenkele beslediğinize inanmak istiyorsunuz sanırım. Genişletmek için tıkla... 7 yaşındaydım hocam. Hatırlamıyorum. Ben gevrek yiyeceğim ama örümcek gevreğin içine atlar mı? Yemeğe böcek atlaması en korktuğum şey.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 4 Şubat 2021 #89 batuhan_n dedi: Ben gevrek yiyeceğim ama örümcek gevreğin içine atlar mı? Yemeğe böcek atlaması en korktuğum şey. Genişletmek için tıkla... Aç ise atlayabilir.
batuhan_n dedi: Ben gevrek yiyeceğim ama örümcek gevreğin içine atlar mı? Yemeğe böcek atlaması en korktuğum şey. Genişletmek için tıkla... Aç ise atlayabilir.
T Traviss Bickle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2018 Mesajlar 1.885 Makaleler 5 Çözümler 6 4 Şubat 2021 #90 batuhan_n dedi: Ben gevrek yiyeceğim ama örümcek gevreğin içine atlar mı? Yemeğe böcek atlaması en korktuğum şey. Genişletmek için tıkla... Aynen atlar, hatta dikkat et. Bir anda arkandan çıkabilir. Cinsel ilişkiye aç olurlar genelde. Dişiyse her an kur yapmaz. Senden bekler ilk adımı. İşini bitirdikten sonra kaçman lazım yoksa seni yer.
batuhan_n dedi: Ben gevrek yiyeceğim ama örümcek gevreğin içine atlar mı? Yemeğe böcek atlaması en korktuğum şey. Genişletmek için tıkla... Aynen atlar, hatta dikkat et. Bir anda arkandan çıkabilir. Cinsel ilişkiye aç olurlar genelde. Dişiyse her an kur yapmaz. Senden bekler ilk adımı. İşini bitirdikten sonra kaçman lazım yoksa seni yer.