- Makaleler
- 5
Bacakları kısa falan dedin, tekrar gördün sandım.Nasıl atayım? Örümceği bulamıyorum.
Bacakları kısa falan dedin, tekrar gördün sandım.Nasıl atayım? Örümceği bulamıyorum.
Bulsa Allah'ına kavuştururdu zaten hocam.Allaha aşkına fotoğraf atar mısın?
Küsmüştür, bunu aç gelir hemen.Nasıl atayım? Örümceği bulamıyorum.
Bence yatın uyuyun, şimdiye kadar gitmiştir zaten örümcek. Gitmemişse de bir şey yapmaz. Ha, yaparsa geçmiş olsun. Yeni Fobi: UnlockedUzun değil bacakları. Kısa ve kalın bacakları var. Gövdesi daha büyük.
Kertenkeleyi düşün, pıtıpıtı ayakları ile yürüyor. Örümcek üflesen düşer fakat genç bir kertenkele hepimizi korkudan öldürebilir.Iyy bi düşünsene, perdeyi sökerken eline atlıyor.
Neyse dur düzelteyim şaka maka örümceklerden ciddi korkarım ve tiksinirim kendi mesajıma bakamıyorum.İnsanlar rahatsız olabilir. Hoş değil.
Komik şakasjsj.
Kertenkeleleri seviyorum hocam. Eskiden besliyorduk.Kertenkeleyi düşün, pıtıpıtı ayakları ile yürüyor. Örümcek üflesen düşer fakat genç bir kertenkele hepimizi korkudan öldürebilir.
Gecko olabilir mi?Kertenkeleleri seviyorum hocam. Eskiden besliyorduk.
Sanırım kertenkele yerine timsah çıkmıştı diye hatırlıyorum. Küçüktüm çok hatırlayamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.