Odam nasıl?

Şu tavandan asılan ip/halat'lar olmasa on numara oda.

Şu tavandan asılan ip/halat'lar olmasa on numara oda.
Siyah uzun olanı bir projeyle uğraşırken yukarıdan asmam gerekiyordu onun için sözde geçici olarak bağlamıştım kaldırmaya fırsatım olmadı. Diğeri ise spot lambasına gidiyor,akşam spotu açınca sadece raf aydınlık şekilde güzel duruyor.

Odan gerçekten güzel ama ben tercih etmezdim, o eşyaların arasında kaybolurum . Şaka bir yana ben sadeliği daha çok severim. Yine de emeğine sağlık

Hocam Allah affetsin ben kendimi bulamam o odada bırakın ki bir iş görebileyim. Beynim bulandı o duvarlar falan hiç benlik değil sen beğeniyorsan önemli değil tabii benim kendi yorumum bunlar. Mavi duvar özellikle tercih etmem tercihim krem rengidir.

Biraz fazla karmaşık , kabloları gizlersen daha iyi olurdu ama böyle de çok iyi özellikle duvar rengi

Hocam telefonumu kaybetsem 3 gün ararım yüksek ihtimal . Odanız sizin zevkleriniz açısından hoşunuza gidiyorsa iyidir ben sade sevdiğim için bana karmaşık geliyor.

Duvarlar çok dolu bence 8.5/10

Hocam telefonumu kaybetsem 3 gün ararım yüksek ihtimal
Hocam odanın dağınık olduğu bir ara (gördüğünüz masanın üzeri bir karış eşyayla doluydu) valideyle iddalaştık. O hiçbirşey bulamazsın dedi bende dedim git odama birşey seç bulacağım tek seferde dedim. Hem 1.5 ay önce yatağın altına kaçan tornavidayı hemde en dolu masanın en uç ve altında duran ingiliz anahtarını tekte bulmuştum. Kısaca genelen hafızam çok iyi olmasa da kendi koyduğum eşyaları bulma konusunda pek iyiyimdir ondan dolayı hiç sorun yaşamıyorum açıkcası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…