O balta çok iyi olmuşHocam bu birde toplu hali. Bi proje yapayım diyip lehim makinesi vs ortaya çıkartayım 3 aya anca toplanıyor oda.
Hocam 20 yıldır lavabonun altında duran bi baltaydı dün boyayıp oraya koydum![]()

O balta çok iyi olmuşHocam bu birde toplu hali. Bi proje yapayım diyip lehim makinesi vs ortaya çıkartayım 3 aya anca toplanıyor oda.
Hocam 20 yıldır lavabonun altında duran bi baltaydı dün boyayıp oraya koydum![]()
Siyah uzun olanı bir projeyle uğraşırken yukarıdan asmam gerekiyordu onun için sözde geçici olarak bağlamıştım kaldırmaya fırsatım olmadı. Diğeri ise spot lambasına gidiyor,akşam spotu açınca sadece raf aydınlık şekilde güzel duruyor.Şu tavandan asılan ip/halat'lar olmasa on numara oda.
Hocam telefonumu kaybetsem 3 gün ararım yüksek ihtimalSelamlar forum ahalisi. Ben Enes, 17 yaşında 8 gün sonra YKS'ye girecek bir öğrenciyim. Odamda gördüğünüz her şeyi ben yaptım ve kendim de sevdiğim için sizlere göstermek istedim. Her türlü olumlu olumsuz yoruma açığım istediğiniz gibi tavsiye eleştiri yapabilirsiniz.
Küçük bilgiler okumasanız da olur:
Dün odamda yangın çıkardığım için yangın tüpü kullanmak zorunda kaldım ondan dolayı bazı yerler hala daha tozlu kusura bakmayın
Balkondakilerin çok büyük bir kısmı domates.
Henüz sınav geçmediği için biraderden bilgisayarımın iç komponentlerini alamadım ama kasanın açma tuşunu gördüğünüz şekilde olan tuşa bağladım. Kendini geri atan türde tuş sorun yok yani.
Koltuğum benimle yaşıt ve odada bir de kedi olunca onun gazabına uğradığı için paramparça oldu
LED'ler normalde beyaz gözüküyor o yüzden daha şık ama fotoğrafta sarı çıkıyorlar.
Duvarlar çok dolu bence 8.5/10Selamlar forum ahalisi. Ben Enes, 17 yaşında 8 gün sonra YKS'ye girecek bir öğrenciyim. Odamda gördüğünüz her şeyi ben yaptım ve kendim de sevdiğim için sizlere göstermek istedim. Her türlü olumlu olumsuz yoruma açığım istediğiniz gibi tavsiye eleştiri yapabilirsiniz.
Küçük bilgiler okumasanız da olur:
Dün odamda yangın çıkardığım için yangın tüpü kullanmak zorunda kaldım ondan dolayı bazı yerler hala daha tozlu kusura bakmayın
Balkondakilerin çok büyük bir kısmı domates.
Henüz sınav geçmediği için biraderden bilgisayarımın iç komponentlerini alamadım ama kasanın açma tuşunu gördüğünüz şekilde olan tuşa bağladım. Kendini geri atan türde tuş sorun yok yani.
Koltuğum benimle yaşıt ve odada bir de kedi olunca onun gazabına uğradığı için paramparça oldu
LED'ler normalde beyaz gözüküyor o yüzden daha şık ama fotoğrafta sarı çıkıyorlar.
Hocam odanın dağınık olduğu bir ara (gördüğünüz masanın üzeri bir karış eşyayla doluydu) valideyle iddalaştık. O hiçbirşey bulamazsın dedi bende dedim git odama birşey seç bulacağım tek seferde dedim. Hem 1.5 ay önce yatağın altına kaçan tornavidayı hemde en dolu masanın en uç ve altında duran ingiliz anahtarını tekte bulmuştum. Kısaca genelen hafızam çok iyi olmasa da kendi koyduğum eşyaları bulma konusunda pek iyiyimdir ondan dolayı hiç sorun yaşamıyorum açıkcası.Hocam telefonumu kaybetsem 3 gün ararım yüksek ihtimal
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.