Bu ilacı nasıl hazırlıyoruz. Odam şirketin orada olduğu için (düğün salonu) çok insanla haşır neşir oluyorum ve ilçede olduğumdan yaz gelince otomatikman bitleniyorum ama bu sene daha kötü 1 aydır gitmedi küçük şey. Bu ilacı nasıl hazırlarız.
Paketinin üzerinde veya içinden kullanım kağıdı çıkıyosa onda nasıl kullanılacağı yazıyor. Mesela bu ilaç 100 ml, 10 litre suya karıştırın şeklinde veya 5 litre suya 50 ml şeklinde üzerinde yazıyor. Karışımı daha sonra camsil şişesi gibi püskürtmeli bir şişeye koyup f s fıs sıkacaksın.
Ekleme olarak benim de şuan alt katımda pire istilası var. Sanıyorum yavru kedi ölmüş ve pireler bütün alt katımı bastı. İlaçlama şirketi çağırdım yarın gelecekler. Bu ilaçlar ev için ideal ama istila şeklinde olan yerler için pek kullanışlı değil.
Bu ilacı nasıl hazırlıyoruz. Odam şirketin orada olduğu için (düğün salonu) çok insanla haşır neşir oluyorum ve ilçede olduğumdan yaz gelince otomatikman bitleniyorum ama bu sene daha kötü 1 aydır gitmedi küçük şey. Bu ilacı nasıl hazırlarız.
Hocam gitti. Yani şöyle söyleyeyim bir mekan düşün düğün salonu, dükkan var ve benim odam çalıştığım için orada. Her düğünde yaklaşık 300 400kişiyle etkileşime girdiğimden böyle şeyler çok oluyordu fakat 1 2 gün banyo yapınca gidiyordu ama bu 1 ay boyunca durdu sonra gitti.