Odanın içinde yoktan su var oldu

rashnikko

Kilopat
Merhaba, az önce odama girdim ve hiç alakasız bir yerde sanki yerden su çıkmış gibi su birikintisi vardı. Bahçe katındayız ve şu an yağmur yağıyor fakat dışarıdan gelemez çünkü hem bahçe kapısına hem de pencereye uzak bir konumda buldum bu birikintiyi. Aklıma bir şey geliyor ama imkanı var mı sormak istedim. 2 hafta önce evi ilaçlattım ve ilaç sıvı halde bazı noktalarda gereğinden fazla bekledi, dolayısıyla o noktalarda parkeler şişti. Acaba diyorum parkelerin şişen kısımları emdiği suyu salabilir mi? Saçma biliyorum ama başka türlü nasıl alakasız yerde su birikintisi olabilir ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, az önce odama girdim ve hiç alakasız bir yerde sanki yerden su çıkmış gibi su birikintisi vardı. Bahçe katındayız ve şu an yağmur yağıyor fakat dışarıdan gelemez çünkü hem bahçe kapısına hem de pencereye uzak bir konumda buldum bu birikintiyi. Aklıma bir şey geliyor ama imkanı var mı sormak istedim. 2 hafta önce evi ilaçlattım ve ilaç sıvı halde bazı noktalarda gereğinden fazla bekledi, dolayısıyla o noktalarda parkeler şişti. Acaba diyorum parkelerin şişen kısımları emdiği suyu salabilir mi? Saçma biliyorum ama başka türlü nasıl alakasız yerde su birikintisi olabilir ki?

Hocam duvarlar falan sızdırıyor olabilir mi?

Hocam duvarlar falan sızdırıyor olabilir mi?
hocam imkanı yok, bayağı inceledim ışık tutarak ama yok yani hiçbir yerde ıslaklık bile yokken orada su birikintisi olmuş. evimiz en alt kat babam diyor toprak su çekmil onu salmıştır ama böyle saçmalık olur mu? temeli yok mu bu evin toprakta mı oturuyoruz?

Hocam imkanı yok, bayağı inceledim ışık tutarak ama yok yani hiçbir yerde ıslaklık bile yokken orada su birikintisi olmuş. Evimiz en alt kat babam diyor toprak su çekmil onu salmıştır ama böyle saçmalık olur mu? Temeli yok mu bu evin toprakta mı oturuyoruz?

İlginç bilmiyorum hocam peki parke hala şişmi yoksa eski haline döndü mü?

Hocam evde sizden başka birisi var mıydı? Belki kardeşiniz falan dökmüştür.
Ben pek bir anlam çıkaramadım çünkü.

Hocam evde sizden başka birisi var mıydı? Belki kardeşiniz falan dökmüştür.
Ben pek bir anlam çıkaramadım çünkü.
valla tek çocuğum hocam evde ben, babam ve annem var ki bu olay onlar uyurken oldu. odada kuşlarım var, onların üstünü örttüm ışığı kapadım ve salonda oturdum biraz. 1 saat sonra falan odaya girdim alakasız odanın kapıya yakın ama çokta yakın olmayan bir noktasında su birikintisi buldum. annem diyor toprak su çekmiş sonra salmıştır, biz en alt kattayız ama böyle bir şey mümkün mü? temel diye bir şey yok mu? ve toprak su çekse sulansa ve sonra salsa bu su partikülsüz berrak çeşmeden akmış gibi mi olur çamurumsu olmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı