Arkadaşlar selamünaleyküm. Az önce yaaşadıklarımdan sonra size danışma ihtiyacı duydum. Annem odamın balkonuna çamaşır asmaya girdi ve büyük bir sinek girdi odama. Onunla uğraşırken perdenin üstünde irili ufaklı yaklaşık 6 7 farklı çeşit böcek gördüm. Onların bazısını öldürüyorum bazısını atıyorum derken balkonun ışığını açayım oraya gitsinler dedim balkonun kapısını ve ışığını açtım odanın ışığını kapadım gittim. Odaya geri girdim sineğin sesi artık yok gitti herhalde dedim kalan küçük böcekleri haklamaya başladım. Bir de baktım yerde kocaman kertenkele var. Onu tutmaya çalıştım kaçıp kaçıp durdu en son gittim süpürge ile çektim süpürgeyide kapının önüne koydum. Şimdi size sorum şu arkadaşlar; ben bunlardan nasıl kurtulabilirim? Şu minik hızlı hızlı kaçan örümceklerde geliyor şu sıralar sürekli. Oda oda değil hayvanat bahçesine döndü her gün yeni çeşit böcek geliyor. Dolabımın arkasındaki süpürgelik doğal gaz borusu geçtiği için duvarı kapamıyor boşluk kalıyor. Oradan gelme ihtimalleri var diye düşünüyorum bazı böcek ve örümceklerin. Ne sıkmam ne sürmem gerekir oralara. Şimdiden teşekkür ederim. 2. katta oturuyorum bre kertenkele işin ne evimde git zemin kata. Şu an bunu yazarken hala ekranın ışığına böcekler geliyor deli oluyorum. O peteğe giden borular ile süpürgeliğin arasındaki boşluğa ne yapabilirim?