Odaya giren böceklerin önüne nasıl geçilir?

627879

Decapat
Arkadaşlar selamünaleyküm. Az önce yaaşadıklarımdan sonra size danışma ihtiyacı duydum. Annem odamın balkonuna çamaşır asmaya girdi ve büyük bir sinek girdi odama. Onunla uğraşırken perdenin üstünde irili ufaklı yaklaşık 6 7 farklı çeşit böcek gördüm. Onların bazısını öldürüyorum bazısını atıyorum derken balkonun ışığını açayım oraya gitsinler dedim balkonun kapısını ve ışığını açtım odanın ışığını kapadım gittim. Odaya geri girdim sineğin sesi artık yok gitti herhalde dedim kalan küçük böcekleri haklamaya başladım. Bir de baktım yerde kocaman kertenkele var. Onu tutmaya çalıştım kaçıp kaçıp durdu en son gittim süpürge ile çektim süpürgeyide kapının önüne koydum. Şimdi size sorum şu arkadaşlar; ben bunlardan nasıl kurtulabilirim? Şu minik hızlı hızlı kaçan örümceklerde geliyor şu sıralar sürekli. Oda oda değil hayvanat bahçesine döndü her gün yeni çeşit böcek geliyor. Dolabımın arkasındaki süpürgelik doğal gaz borusu geçtiği için duvarı kapamıyor boşluk kalıyor. Oradan gelme ihtimalleri var diye düşünüyorum bazı böcek ve örümceklerin. Ne sıkmam ne sürmem gerekir oralara. Şimdiden teşekkür ederim. 2. katta oturuyorum bre kertenkele işin ne evimde git zemin kata. Şu an bunu yazarken hala ekranın ışığına böcekler geliyor deli oluyorum. O peteğe giden borular ile süpürgeliğin arasındaki boşluğa ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nuh'un gemisine dönmüş odan gördüğün her deliği kapat bir şekilde silikon mu çekersin peçete mi sıkıştırırsın bilemem. Bir de ilaçlamayı dene şüphelendiğin yerleri.

Soğuk silikon ile kapatabilirsin delikleri. Gelmelerini engelleyecektir.
Balkon kapısına da büyük kapı sinekliği alabilirsin.

Babamlara diyorum ama beni pek umursamıyorlar evde. Tekrar söyleyeceğim inşallah dinyeceklerdir.

Abi her şeyi anladım da, kertenkele ne alaka?

Vallaha bilmiyorum ama böcekleri çıkması için balkonun kapısını açtığımda girdi büyük ihtimal. İşin garip yanı şu gümüş böceği denen meret hariç evin başka hiçbirşeyinde böcek yok. Benim oda ana toplantı merkezleri sanırım.

Nuh'un ge misine dönmüş odan gördüğün her deliği kapat bir şekilde silikon mu çekersin peçete mi sıkıştırırsın bilemem. Bir de ilaçlamayı dene şüphelendiğin yerleri.

Vallaha öyle normalde uyuyacaktım ama vazgeçtim uykum kaçtı çünkü. Hadi böcekler neyse de kertenkeleyi hala çözemedim. Tüm mahalleyi topladı sinek ölmemek için herhalde. Böceklerden emin değilim ama örümcekler o bahsettiğim süpürgeliğin üstü açık olduğundan oraya kaçıyorlar direk. Direk böceklerinde orada yuva kurmasından korkuyorum. Umarım olmaz öyle bir şey. Önereceğiniz bir böcek ilacı türü var mıdır? Yoksa ucuzluğa gidip alacağım bir tane sprey.

Sen odayı ateşe bile versen çözülmeyecek anlaşılan. Önereceğim bir ilaç türü yok raid maid ne var ne yok sık sen deodorant olur kolonya olur aman kendin bayılma da.

Odada şikayetim var dinleyerek böcek tokatlıyorum ben felsefe yazılısına çalışmaktan nereye geldim olaya bak Allah'ım kafayı yersin.

Sen odayı ateşe bile versen çözülmeyecek anlaşılan. Önereceğim bir ilaç türü yok RAID maid ne var ne yok sık sen deodorant olur kolonya olur aman kendin bayılma da.

Hocam bu oda da 12 yılımı geçirdim ve ilk defa yaşıyorum bunu. Gerçi doğal gaz geleli 4 yıl oluyor bizim eve. Bu böceklerle güzel bir oyun oynayacağız anlaşılan. Madem ailem istediğimi yapmıyor. Alternatif çözümler arama vakti geldi de geçiyor.

Bu sene köye gitmiştik tatile uyuduk kalktık sabah bir baktık perdenin üstünde bir akrep var. Kaderim sanırım böyle şeylerle uğraşmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı