Odayı basan böceklerden nasıl kurtulunur?

lovemyers

Hectopat
Makaleler
2
Uslu uslu bilgisayarımı oynarken masanın altından kocaman simsiyah bir böcek gittiğini gördüm, resmen kocamandi.
Cidden ne yapacağımı bilmiyorum, aşırı korkuyorum, kusacağım desem yeridir.
Şu an üst ranzadayım, resmen bilgisayarı ele geçirdi, nasıl ona dokunmadan yaklaşmadan öldürebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG-20230716-WA0002.jpeg
    IMG-20230716-WA0002.jpeg
    74,2 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleyen: Moderatör:
Uslu uslu bilgisayarımı oynarken masanın altından kocaman simsiyah bir böcek gittiğini gördüm, resmen kocamandi.
Şu an üst ranzadayım, resmen bilgisayarı ele geçirdi, nasıl ona dokunmadan yaklaşmadan öldürebilirim?

Böyle titiz bir mekanda olmazsa olmaz zaten.

Kocaman mı? Normal hamam böceği gibi duruyor. Diğer arkadaşın dediği gibi süpürge ile çekebilirsin.

Rutubet falan olursa gelirler yada böyle zeminlere gelebilirler dua et 1 tane olsun bir dogurduklari zaman 30-40 tane doğuruyor dikkat et yuvalarını bul silikon çek kapat.

Hamam böceği hocam sonuçta büyük.

Eski evde bende çok sorun yaşardım. Bunun yanında az kalır daha büyüktü. Süpürgeye gerek kalmadan terlik ile çap çap :D Üremeden evden yok edersen çok iyi olur. Yoksa işin çok zor. Hatta eğer bahçeli bir yerde yaşıyorsan veya bina çok eski ise hamam böceği ilaçları olur kalıp da adını hatırlamıyorum. O çok işe yarardı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı