Odin "Complete(Write) operation failed." Hatası

daradevil124

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde Samsung Galaxy S6 (SM-G920F) cihaz mevcut. Stok yazılım atmaya çalışıyorum ama sanırım doğru yazılımı bulamıyorum.
Cihazın arka bölgesinde Made in Vietnam yazıyor. Bu cihaza göre son sürüm stok yazılım (orijinal) hangisidir?

Android 6.0.1 (orijinal) yükledim fakat IMEI kayboldu, artık şebekeyi kullanamıyorum ve cihazıma güncelleme yapamıyorum. Kayıtlı değil uyarısı veriyor.

Ayrıca SM-920F 7.0 Nougat Resmi Stok Yazılımı yüklemeye çalıştığımda cihazım Download modda iken, Odin ile yükleme yapmak istediğimde gerekli dosyaları Odin ile seçtikten sonra sboot.bin FAIL hatası alıyorum.

Siz değerli üyelerden yardımlarınızı bekliyorum.

İnternet üzerinde çeşitli sitelerde sorun için çözümler belirtilmiş fakat denediğim halde sorunum çözüme kavuşturamadım.

Odin ile aldığım hata bu:

<ID:0/003> Added!!
<ID:0/003> Odin engine v(ID:3.1301)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> Total Binary size: 3560 M
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003> Firmware update start..
<ID:0/003> NAND Write Start!!
<ID:0/003> SingleDownload.
<ID:0/003> sboot.bin
<ID:0/003> FAIL!
<ID:0/003>
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)

Son düzenleyen: Moderatör:
Exynos işlemcili galiba telefon, anabant sürümüne göre indiriyorum ben stok ROMları, sizinkini hatırlıyor musunuz? Bir de telefon yurtdışı girişli mi?

S6 modeli Exynos 7420 işlemcisine sahip, bu modelin Snadragon versiyonu yok zaten. S6 sadece bu işlemciyle piyasaya çıktı ve rakibi SD 810 modelini duman etti.

Hangi ülke ROM'unu denedin? Farklı Odin sürümleri dene, güncel olanı kullan mesela. Farklı ülke ROM'u da dene. ROM'ları Sammobile sitesinden indirebilirsin. Her ROM uyumlu olacak diye bir şey yok, aynı model numarasına sahip olsa da uymayabiliyor. Farklı USB kablosu ile de dene.

ROM atmaya çalışıyorum. Aynı hatayı bende de veriyor. Yardımcı olur musunuz?
Resim ekledim.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2019-08-08 015157.png
    Ek Açıklama 2019-08-08 015157.png
    32,2 KB · Görüntüleme: 1.015
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı