Evet. Siteyi bilmiyorum fakat zaten Riot daha pahalıya satıyor. E-PIN olarak edilinilebiliyor.Canım kardeşim benim RP'nin tek resmi sağlayıcısı kim ? Riot Games. Riot Games örnek vermek gerekirse 210 RP'yi 33 tl'ye satıyor bu adamlar ise 200 RP'yi 14 tl'ye sattıklarını iddia ediyorlar. Sence bu olayın güvenilir olma imkanı var mı ?
Verdiğin link 404 veriyor.
Canım kardeşim benim RP'nin tek resmi sağlayıcısı kim? Riot Games. Riot Games örnek vermek gerekirse 210 RP'yi 33 TL'ye satıyor bu adamlar ise 200 RP'yi 14 TL'ye sattıklarını iddia ediyorlar. Sence bu olayın güvenilir olma imkanı var mı?
Riot'un kendi sağladığı İstemci fiyatları daha pahalı oluyor hocam. Sitenin güvenilirliği tartışılır fakat biliyorsunuz ki RP'ler de VP olarak kullanılabiliyor. Bu RP'leri alıp bu insanlar VP diye de satıyor RP diye de. Hepsi de istemciden daha ucuz.RP hariç fiyatları normal. İlginç.
Odin epin sitesini bir YouTube kanalından gördüm. Sitede bazı şeyler çok ucuz alışveriş yapan varsa LoL gibi oyunlarda oyun parası alacağım, RP. Güvenilir mi diye sormak istedim fiyatları arttı ama cok ucuzlar nasıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.