Odin epin.com güvenilir mi?

Em1rHqn1

Zeptopat
Daha fazla  
Odin epin sitesini bir YouTube kanalından gördüm. Sitede bazı şeyler çok ucuz alışveriş yapan varsa LoL gibi oyunlarda oyun parası alacağım, RP. Güvenilir mi diye sormak istedim fiyatları arttı ama cok ucuzlar nasıl?

Canım kardeşim benim RP'nin tek resmi sağlayıcısı kim ? Riot Games. Riot Games örnek vermek gerekirse 210 RP'yi 33 tl'ye satıyor bu adamlar ise 200 RP'yi 14 tl'ye sattıklarını iddia ediyorlar. Sence bu olayın güvenilir olma imkanı var mı ?

Canım kardeşim benim RP'nin tek resmi sağlayıcısı kim ? Riot Games. Riot Games örnek vermek gerekirse 210 RP'yi 33 tl'ye satıyor bu adamlar ise 200 RP'yi 14 tl'ye sattıklarını iddia ediyorlar. Sence bu olayın güvenilir olma imkanı var mı ?
Evet. Siteyi bilmiyorum fakat zaten Riot daha pahalıya satıyor. E-PIN olarak edilinilebiliyor.

Verdiğin link 404 veriyor.

Canım kardeşim benim RP'nin tek resmi sağlayıcısı kim? Riot Games. Riot Games örnek vermek gerekirse 210 RP'yi 33 TL'ye satıyor bu adamlar ise 200 RP'yi 14 TL'ye sattıklarını iddia ediyorlar. Sence bu olayın güvenilir olma imkanı var mı?

Oyun içi fiyatlarla kod satış fiyatları farklı oluyor.

Siteyi ilk defa duydum sana tavsiyem foxngame, HI2Games gibi siteler.

RP hariç fiyatları normal. İlginç.
Riot'un kendi sağladığı İstemci fiyatları daha pahalı oluyor hocam. Sitenin güvenilirliği tartışılır fakat biliyorsunuz ki RP'ler de VP olarak kullanılabiliyor. Bu RP'leri alıp bu insanlar VP diye de satıyor RP diye de. Hepsi de istemciden daha ucuz.

Odin epin sitesini bir YouTube kanalından gördüm. Sitede bazı şeyler çok ucuz alışveriş yapan varsa LoL gibi oyunlarda oyun parası alacağım, RP. Güvenilir mi diye sormak istedim fiyatları arttı ama cok ucuzlar nasıl?

Güvenilir aldım neden çok ucuz bir fikrim yok ama güzel.

Güvenilir kanka bende aldım neden bu kadar ucuz bende anlamadım bende bu forma girdim üstteki arkadaş güvenilir dedi bende deniyim dedim güvenilirmiş büyük ihtimalle rp fiyatlarına zam gelmeden önce toplu ucuza almışlardır simdide popülerlerşsin diye ucuz satıyor olabilirler

Technopat Haberler

Geri
Yukarı