Elektronik iPhone SE 3. nesil 22.696 TL

• Konuyu başlatan 815867
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 814
2023 yılında ikinci el olarak 5.500 TL'ye almıştım ve aktif olarak 2 sene civarı kullandım. Küçük olması ve nostalji yaşatması dışında bence pek bir avantajı yok. Günde üç kez şarja taktığımı hatırlıyorum, eğer satın alacaksanız yanınızda mutlaka bir powerbank taşıyın. Bu modelden Honor 400'e geçiş yaptım ve adeta gençleştim. Bu fiyat anlamındaki Android'ler mutlaka daha iyidir.

ip11 e göre kamera performansı ve pil performansı nasıldır arkadaşlar? Bi ton video izleyip araştırmak istemiyorum bilen var mı?

ip11 e göre kamera performansı ve pil performansı nasıldır arkadaşlar? Bi ton video izleyip araştırmak istemiyorum bilen var mı?
Normal kamerası günlük kullanımda yeterli fakat geniş açı yok mesela. Batarya konusunda da çok kötü. Tek iyi yanı işlemcisinin iPhone 13 ile aynı olması.

Normal kamerası günlük kullanımda yeterli fakat geniş açı yok mesela. Batarya konusunda da çok kötü. Tek iyi yanı işlemcisinin iPhone 13 ile aynı olması.

Batarya ve normal kamerası önemli benim için. Geniş açı önemli değil. Teşekkürler.

Yani ben de galeri kullanıyorum ama kız arkadaşım yerine farklı fotoğraflar var.

Eki Görüntüle 2616923
Aşağı yukarı aynı durumdayım
IMG-20251204-WA0000.jpg

Değmez almayın. SE2 kullanıyorum aynı fiyata s24fe satılıyordu o çok daha mantıklı tercih olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı