ODTÜ Düşüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OnurB

Kilopat
Yer
A, A
ODTU hakkındaki görüşlerinizi almak istedim.

Durmak yok ODTÜ 'ye. Eylemlere devam.
Nasıl gurur duydum bilemezsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tayyip'in her evde olması gereken kitap haberine ODTÜ'lü bir arkadaş harika bir cevap vermiş. Aynen kopyalıyorum, onun beyin hücreleri hatta vücundaki her atom karşısında saygıyla eğiliyorum. Mutlaka okuyun Arkadaşın ismi Mesut Dalkılıç.

Flash belleğe atıp boynumda taşırım ben bunu. Adam herkesin derdine derman olmuş.

Siyasi konulara girmeyelim, rica ediyorum. Nedeni ise çok basit siyaset ve din konuş, konuş, bitmez. Bu konuların sonu yoktur. Ayrıca ODTÜ'nün düştüğü falan yok. Lütfen teröristlerin ekmeğine yağ sürüp sokakları karıştırmayalım. Fotoğraflarda da göründüğü gibi maskeleri takıp sokak karıştırıyorsunuz. Bunun hiçbir faydası yok, zararından başka. O zararlar karşılanmak için bizden ve sizden vergi topluyorlar. Yani herkesin cebinden çıkıyor, o para.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, bu ve birkaç konuya genel bir bilgilendirme ve uyarı mesajı atıyorum, Technopat Forum'da din ve siyaset konularını tartışmayalım. Okur ve kullanıcı kitlemiz içerisinde birbirinden çok farklı görüşlerde insanlar var, sonuçta bu tür tartışmalar ülkemizde hala duygusal sonuçlar doğurabiliyor, insanları üzüp kırıcı tartışmalara yol açabiliyor. Her görüş ve inançtan insana saygı duymakla beraber yöneticiler olarak bize iletilen birkaç şikayet mesajı sonrasında bu tarz bir uygulamanın daha yararlı olacağına inanıyorum. Konularımızı genel olarak teknolojik, pratik, okurlarımıza ve forum kullanıcılarımıza fayda sağlayıcı tutarsak yararlı olacaktır. Aksi yönde görüş ve şikayetleriniz için her zaman buradayız, konulardaki yorumların kişisel olduğunu ve kurumsal bir görüş taşımadığını hatırlatmakta fayda görüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…