ODTÜ'de işkence var

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu işkencedir arkadaşlar, ambulanslar bile giremiyor, ancak bu insanlar hala direniyor.
Yakın olan kişilerin yardım etmesi ricadır, ilaç ve erzak eksiği var.

Ülke ciddi bir şekilde sürükleniyor şu an, bu bir işkencedir, bu bir savaştır.

Artık duygularımı hapse girmeyecek şekilde ifade edemiyorum.

Niyet önemli deği benim için kimin hırsızlığı çıkarılırsa sonuna kadar desteklerim. Siyasiler ve din adamları toplumu esas soyan iki sınıftır. İdeal olan tüm hırsızların araştırılması benim istediğim de o. Ancak diğer hırsızı sorgulayamıyoruz diye bu adam aklanmıyor. Kör mü çalmasaydı, şüpheli şeylere girişmeselerdi.

Siyasi tarafgirlik insanları o kadar körleştirmiş ki, demokrasiyi savunmak ile yolsuzluğu savunmayı bir görüyorlar.

Bu eylemler onursuz. Eğer bu eylemciler otel yangını olduğunda nasıl bu ülkenin insanları diri diri yanarak can verir diye çıksalardı o zaman onurlu olurdu. Siyasiler mağdur, halk onların hakkını arayacak güya. Bu saçmalık sıktı cidden. Ne Erdoğan, ne İmamoğlu, ne başka bir siyasi… Hiçbiri mağdur değil. Çalınan para bizim paramız. Mansur Ebru Gündeş’e konser verdireceğine toplu taşıma ücretlerini 1 tl düşerebilirdi.

Bakın halk Akp’den bıktı. Chp’ye kredi açtı. Fakat Chp halktaki yolsuzluk hassasiyetini göremiyor. Bunlar da ayrı soymaya başladılar.

Benim önüme sandıkta iki hırsız getirip birine oy kullandırmak demokrasi değildir. Demokrasi, cumhuriyet böyle şeyler değil.
Sizi anlayamazlar. Koyun dediklerinden pek farkları yok ve ağızları genellikle çok bozuk. Sizi vatan haini bile ilan edebilirler. Aynısının laciverti.

Sizi anlayamazlar. Koyun dediklerinden pek farkları yok ve ağızları genellikle çok bozuk. Sizi vatan haini bile ilan edebilirler. Aynısının laciverti.
Sen çok biliyorsun. Her denilene bu kadar basit inanıyorsunuz sanırsam 2 günde hemen ne hikmetse apar topar suçlu olduğu ortaya çıkartıldı sonra tutuklandı adam hem de ne hikmetse tam adaylığını açıklayacak olmasına rağmen tesadüfe bak. Ortada net kanıt yok birşey yok hemen inandınız. Zaten sokaktaki halk şuanda İmamoğlu için uğraşmıyor hakları için protesto yapıyorlar. İmamoğlu kimsenin babasının oğlu değil kimse bir siyasi için biber gazı plastik mermi yeme riskine girmez. Halk zaten doluydu bu olay da bahane oldu. Halkın niye protesto yaptığını halktan birine açıklıyor olmak utanç verici cidden.

Sen çok biliyorsun. Her denilene bu kadar basit inanıyorsunuz sanırsam 2 günde hemen ne hikmetse apar topar suçlu olduğu ortaya çıkartıldı sonra tutuklandı adam hem de ne hikmetse tam adaylığını açıklayacak olmasına rağmen tesadüfe bak. Ortada net kanıt yok birşey yok hemen inandınız. Zaten sokaktaki halk şuanda İmamoğlu için uğraşmıyor hakları için protesto yapıyorlar. İmamoğlu kimsenin babasının oğlu değil kimse bir siyasi için biber gazı plastik mermi yeme riskine girmez. Halk zaten doluydu bu olay da bahane oldu. Halkın niye protesto yaptığını halktan birine açıklıyor olmak utanç verici cidden.
Birkaç arkadaş köylerde, kasabalarda pazarcılık eder, dolaşırlarmış. Bir gün, uzakça bir kasabaya gitmek için yola çıkmışlar. Bir müddet sonra, gök gürlemeğe, bulutlar kararmaya başlamış. O sırada bir köylüyle karşılaşmışlar. Yağmur bastırmadan sığınabilecekleri yakın bir köy bulunup bulunmadığını sormuşlar.

Köylü:

“Var! Var olmasına da.. Siz korkmayın hele, yağmur falan yağmayacak. Baksanıza kargalar yüksekten

uçuyorlar. Kargaları yüksekten uçarken gördün mü bil ki yağmur yağmayacak” demiş.

Pazarcılar bakmışlar, gerçekten kargalar havada uçuşup duruyorlar. “Köylünün bir bildiği olsa gerek” diyerek yollarına devam etmişler.

Çok geçmeden hava büsbütün bozmaya başlamış. Sağanak hâlinde yağmur bastırmış. Arkasından da dolu, bora, şimşek., artık ne varsa.

Adamcağızlar yapacaklarını şaşırıp kalmışlar. Daracık bir vadiden geçerlerken yukarıdaki köyün taşan deresi bunları önlerine katıp sürüklemiş. Üstelik köyün lâğımı ve dahi bilememesi de bu dereye akarmış. Garibanlar çamur yetmezmiş gibi, bir de pislik içinde yüzmeye başlamışlar.

İçlerinden alaycı birisi, hem güler, hem de “Kılavuzu karga olanın, burnu pislikten çıkmaz” demiş.

Öğrenciler neden belediyeyi soyan bir hırsız için eylem yapıyorlar, hiç anlamıyorum. Resmi kayıtlara düşmüş işler ortada iken bu adamı savunmayı demokrasi sanıyorlar. Bugün Türk solu için utanç günlerinden birisidir. Sol, emek ve adaletin yanında olacağına, masak raporlarına yansımış müteahhit hırsızlığını aklamaya çalışıyor. Akıl tutulması bu olsa gerek.
Ya ben anlamıyorum, hiç görmediniz mi sokakta neler olduğunu? Cidden protesto sadece İmamoğlu'na mı yapıldığını sanıyorsunuz? Nerede yaşıyorsunuz siz? Sol demiş bir de...

Dünya genelinde olan olaylar akpye cesaret verdi, şu an projelerine engel olacak her türlü farklı sesi ortadan kaldırmaya çalışıyorlar, bunun için Türk milletini bile karşılarına alıyorlar. Bu söylediklerim yüzünden bile içeriye tıkılabilirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı