Odyssey G3 24 vs. TUF VG24VQE

Teşekkürler :)

Ben de beklemek isterim açıkçası acelem yok ama gelip gelmeyecegi hakkinda fikrim olmayinca sancili oluyor beklemek...

Ben satın aldigimda 3 platformda satılıyordu Amazon, Hepsiburada ve gaminggen sitelerinde. Şu an hiçbirinde stoku yok Akakçe uzerindende kontrol ettim oradanda hiçbir yerde göstermiyor. Gaminggen ile iletişime geçebilirsiniz isterseniz stoka girecek mi diye.

Hocam VA panel olduğu için ghosting yaşamamanız imkansız. Ancak ben çok sıkıntı etmediğimden fark etmiyorum bile. Siz eğer takıntılı iseniz gözünüzü bile yorabilir.

Hocam bende VA panel kullanıyorum, OverDrive ayarı var benim cihazda onu arttırınca bayağı hissetmemeye başladım. Bir de takmayınca alıştı gözüm fark etmemeye başladım.

Hocam bende VA panel kullanıyorum, OverDrive ayarı var benim cihazda onu arttırınca bayağı hissetmemeye başladım. Bir de takmayınca alıştı gözüm fark etmemeye başladım.

Hocam benim monitörde diğer VA panellere nazaran daha çok ghosting var deniliyor, benlik sıkıntı yok ama gerçekten dikkatli bir insanın gözünü yorar. Diğer özellikler olarak gerçekten güzel monitör ama Samsung bu panele uğraşmamış belli ki.

Hocam benim monitörde diğer VA panellere nazaran daha çok ghosting var deniliyor, benlik sıkıntı yok ama gerçekten dikkatli bir insanın gözünü yorar. Diğer özellikler olarak gerçekten güzel monitör ama Samsung bu panele uğraşmamış belli ki.

Ben fiyatının ucuz oluşundan dolayı olduğunu düşünüyordum. Yani ne kadar köfte o kadar ekmek hesabı, daha derin siyahlar yüksek Hz ama bulaşma ve ghost. Yani uğraşılmamış bir model olsa üzerine bu kadar model çıkmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca çok satan modellerden birisi forumlarda ne kadar bahsedilse de 1000 yorumun sadece 50 veya 70'i kadar bu ghosttan şikayetçi oluyor maalesef. Adamlar bu modelden 3 tane çıkardı aralarıdnaki farkın ne olduğunu bilmiyorum ama çok fazla sattığı belli oluyor. Öncelikle 144 Hz modellerinden iki tane var bir tane de eski versiyonu var. Sanırım bu bütçede ki IPS dahil her panelde sanırım IPS glow gibi kronik sorunlar mevcut.

İlk çıkan model:

165 Hz modeli:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı