Odyssey G3 vs. ViewSonic VX2418C

Bütçe
4000

Lemonlucivciv77

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 4000 TL. Maksimum, en iyi verim alabileceğim sıkıntı yaşamayacagim monitörleri önerirseniz çok sevinirim. Bugün içinde satın alacagim. 27inc 144Hz varsa bütçeme uygun oyle monitörler de olur ama 24inc 165Hz de olur. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

İkisinden biri daha iyi olacaktır, hele Samsung Odyssey G3, ben kullandığım için söylüyorum berbat bir monitör.

İkisinden biri daha iyi olacaktır, hele Samsung Odyssey G3, ben kullandığım için söylüyorum berbat bir monitör.
Bu ikiside bütçemi aşıyor ama teşekkür ederim sanırım diğer arkadaşın attığını Alicam

Bütçe tam 4000 TL ise paranizi 50 kurus artirip bunu alabilirsiniz.

Site hiç güvenilir gelmedi

En mantıklı bu gözüküyor benim için siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar

Bu ikisi de bütçemi aşıyor ama teşekkür ederim sanırım diğer arkadaşın attığını alacağım.

Site hiç güvenilir gelmedi.

Akakçe uzerinde gozukuyorsa bence guvenilirdir ama arastirabilirsiniz ayrica, hafif deforme ve kutusunun acik oldugu belirtilmis.

En mantıklı bu gözüküyor benim için siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar.

Eger attigimi almayacaksan parani yukseltip ASUS VP249QGR alabilirsin, baska secenek yok.

Outlet olması lazım bunun.

Aynı model monitörüm var, dün durduk yere paneli bozuldu, kronik sorunu vs. var mı hocam, bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı