Şu anda 3 monitör kullanıyorum ve hepsi bir birinden farklı model. Hepsini değiştirmeye kalkarsam G9 ile aynı fiyata denk geliyor. Bende direkt büyük bir monitöre geçmeyi düşünüyorum.
Forumda bu monitör için açılan konulara baktım fakat kimse detay belirtmeden "alınmaz" deyip farklı bir model önermiş. Ben uzay ekran büyük bir monitör arıyorum ve tavsiye etmeyen arkadaşlara sorum: G9 neden alınmaz?
Şu anda 3 monitör kullanıyorum ve hepsi bir birinden farklı model. Hepsini değiştirmeye kalkarsam G9 ile aynı fiyata denk geliyor. Bende direkt büyük bir monitöre geçmeyi düşünüyorum.
Forumda bu monitör için açılan konulara baktım fakat kimse detay belirtmeden "alınmaz" deyip farklı bir model önermiş. Ben uzay ekran büyük bir monitör arıyorum ve tavsiye etmeyen arkadaşlara sorum: G9 neden alınmaz?
Samsung Odyssey serisi kronik ghosting sorunlu, ayrıca VA panel kullanılıyor. VA panel hiçbir monitör alınmaz eğer amaç oyunsa.
Tamamdır mesajımı düzeltiyorum bu mesajı aldırmayın.
Alttaki mesajıma bakarsanız zaten emin olmadığımı anlarsınız verdiğim bilgide, doğrudan saldırgan bir cevap vermektense ricamdır konunun gerisini de okuyun.
Alttaki mesajıma bakarsanız zaten emin olmadığımı anlarsınız verdiğim bilgide, doğrudan saldırgan bir cevap vermektense ricamdır konunun gerisini de okuyun.
The Dell G3223Q is Dell's first 4k gaming monitor with a 144Hz refresh rate and HDMI 2.1 bandwidth. It has a 32-inch display and is currently the only 4k monitor...
www.rtings.com
Bir de VA panel monitöre bakın. Samsung Odyssey Neo G7 PC ve konsol için çok daha iyi puan almış. Diğer özelliklerde daha iyi.
The Samsung Odyssey Neo G7 S32BG75 is a 32-inch 4k monitor that Samsung released in 2022. Part of the Odyssey gaming lineup, it's different from other G7 models ...
Samsung Odyssey serisi kronik ghosting sorunlu, ayrıca VA panel kullanılıyor. VA panel hiçbir monitör alınmaz eğer amaç oyunsa. (Bildiğim kadarıyla böyle, yanlışsa kusuruma bakmayın.)
G65B VA kullanıyor ama çoğu IPS'ten iyi. Çünkü hem IPS'lere yakın renkler veriyorlar hem de mükemmel siyahları var. IPS'lerde ise sadece renk var. Siyahları berbat.