Odyssey G9 neden alınmaz?

ASUS RX6700XT

Hectopat
Merhaba,

Şu anda 3 monitör kullanıyorum ve hepsi bir birinden farklı model. Hepsini değiştirmeye kalkarsam G9 ile aynı fiyata denk geliyor. Bende direkt büyük bir monitöre geçmeyi düşünüyorum.

Forumda bu monitör için açılan konulara baktım fakat kimse detay belirtmeden "alınmaz" deyip farklı bir model önermiş. Ben uzay ekran büyük bir monitör arıyorum ve tavsiye etmeyen arkadaşlara sorum: G9 neden alınmaz?

Merhaba,

Şu anda 3 monitör kullanıyorum ve hepsi bir birinden farklı model. Hepsini değiştirmeye kalkarsam G9 ile aynı fiyata denk geliyor. Bende direkt büyük bir monitöre geçmeyi düşünüyorum.

Forumda bu monitör için açılan konulara baktım fakat kimse detay belirtmeden "alınmaz" deyip farklı bir model önermiş. Ben uzay ekran büyük bir monitör arıyorum ve tavsiye etmeyen arkadaşlara sorum: G9 neden alınmaz?

Samsung Odyssey serisi kronik ghosting sorunlu, ayrıca VA panel kullanılıyor. VA panel hiçbir monitör alınmaz eğer amaç oyunsa.
Tamamdır mesajımı düzeltiyorum bu mesajı aldırmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Odessey serisi G3 ve bir modelin belli modeli haric sorunlu değil. Kaynak belirtmeden yanlış bilgi yapmayin.
Alttaki mesajıma bakarsanız zaten emin olmadığımı anlarsınız verdiğim bilgide, doğrudan saldırgan bir cevap vermektense ricamdır konunun gerisini de okuyun.

Samsung Odyssey serisi kronik ghosting sorunlu, ayrıca VA panel kullanılıyor. VA panel hiçbir monitör alınmaz eğer amaç oyunsa.

Oyun içinde VA alınır. En basitinden şu monitör.
Dell incelemesine bakın IPS monitör.
Bir de VA panel monitöre bakın. Samsung Odyssey Neo G7 PC ve konsol için çok daha iyi puan almış. Diğer özelliklerde daha iyi.

Samsung Odyssey serisi kronik ghosting sorunlu, ayrıca VA panel kullanılıyor. VA panel hiçbir monitör alınmaz eğer amaç oyunsa. (Bildiğim kadarıyla böyle, yanlışsa kusuruma bakmayın.)
G65B VA kullanıyor ama çoğu IPS'ten iyi. Çünkü hem IPS'lere yakın renkler veriyorlar hem de mükemmel siyahları var. IPS'lerde ise sadece renk var. Siyahları berbat.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı