Odyssey mi? Origins mi?

muhametsafak

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce hiçbir Assassins Creed oyunu oynamamış biri olarak bu yılbaşını geçirmenin iyi bir yolu olarak bu iki oyun gözüme takıldı, hazır indirim de var. :) İki oyun içinde yorumlar iyi görünüyor. Antik çağlara meraklı biri olarak karar veremedim.

Assassins yanında farklı bir oyun da tavsiye edebilirsiniz ama elimde sadece PC var, yani konsol oyunu tavsiyesi yapmayın.

Bu ikisi arasında bence Odyssey. Ben daha çok beğendim. Fakat hiç oynamadım dediniz, biraz zor gelebilir baştan söyleyeyim:) Ryse: Son of Rome var. Roma ordusundaki bir komutanı yönetiyorsunuz. O oyun da baya iyidir inceleyebilirsiniz.

Odyssey'i kolayda oynadım. Ona rağmen görev olaylarını anlayamadım şehire gidiyordum 2 tane askeri zar zor öldürdüm ama devamı geliyor büyük ihtimalle ben yanlış bir şey yapıyordum. Bana kalırsa Origins'te çok sağlam değil. Oynamadım pek fazla sadece tapınağa girdiği tarafı oynadım. Yerinde olsam Assasin's Creed Rogue, AC 4 Black Flag falan alırdım :) Ryse: Son Of Rome'de gerçekten ultra ayarlarda efsane bir görünüm alıyor. Deneyin derim.

Hocam bende daha önce AC serisi oynamadım. Origins ile başladım Odyssey ile bitirdim hangisi dersen Odyssey derim ama önce oyunun hikayesi ve dinamiklerini anlaman için Origins ile başlamanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Odyssey daha oynamadım fakat seri olarak önerebileceğim bir başyapıt serisi.
Origins'i yeni aldım 18 küsür saat oldu. Bir arkeolog olarak Mısır'ın bu kadar gerçeğe yakın hissettiren bir ortam görmedim desem yeridir. Sfenksler, Gize Piramitleri, bu piramitlerin en üst ucundaki Ra'yı simgeleyen taş/demir Primadon'ların olması, küçük kent dışı gömüler, askeri özellikleri ve daha çok benzer ayrıntı ile beni benden alıyor.

İzlediğim kadarıyla Odyssey'de bu işi doruğa çıkarmışlar. Ben ikisini de öneririm fakat Origins'in bir havasını solumanızı isterim.

Origins satın aldım arkadaşlar, yanına dlcleriyle birlikte shadow of war aldım. Birde oyunu oynarken aptala bağlarsam diye kerbal space program diye bir oyun buldum.

Cevaplarınız için teşekkürler.

Origins'deki gold ve deluxe paket arasındaki fark nedir? Normalde Odysses oynamak çok istiyordum lakin türkçe yaması yaza doğru çıkar diyorlar. Ondan dolayı origins almaya karar verdim. Tahmini oyun süresini de bilen var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı