Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz 4060 8 GB ile sorun yaşatır mı?

Bütçe
30.000

Mertllxc

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz
Herkese merhaba, ASUS Dual 4060 8 GB kullanıyorum bu monitörü almak istiyorum fakat 2K da ekran kartım yeterli olur mu acaba? Genel olarak sadece Valorant ve LoL oynuyorum çok fazla dizi film izliyorum bu sebeple bu monitörü almak istiyorum sizce ekran kartım sorun yaşatır mı bana?

Herkese merhaba, ASUS Dual 4060 8 GB kullanıyorum bu monitörü almak istiyorum fakat 2K da ekran kartım yeterli olur mu acaba? Genel olarak sadece Valorant ve LoL oynuyorum çok fazla dizi film izliyorum bu sebeple bu monitörü almak istiyorum sizce ekran kartım sorun yaşatır mı bana?

Eğer sadece dediğiniz oyunları oynuyorsanız sorun çıkarmaz ama 3A oyunlarda yüksek ihtimal çıkartır.

İşlemcinize bağlı.

Sen bilirsin ama monitörü daha ucuz tercih edip kendi ekran kartını da satıp daha güçlü bir kart alabilirsin.

Sen bilirsin ama monitörü daha ucuz tercih edip kendi ekran kartını da satıp daha güçlü bir kart alabilirsin.
açıkcası monitör ile 4070 super aynı fiyat fakat çok ciddi oyunlar oynayan biri değilim monitör olayını da çok seviyorum bu sebeple almayı istiyorum tabi kararsız kaldım şimdi 4070 super de alınabilir

Açıkçası monitör ile 4070 Super aynı fiyat fakat çok ciddi oyunlar oynayan biri değilim monitör olayını da çok seviyorum bu sebeple almayı istiyorum tabii kararsız kaldım şimdi 4070 Super de alınabilir.

Ekran kartı almanız daha mantıklı olacaktır, OLED olmayan 2K bir monitör de işinizi görür bence. Bu size kalmış bir durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı