Samsung Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz monitör 20.000 TL'ye alınır mı?

Bütçe
20000
@MzBag
Cihaz güzel, ilk HDMİ ile bağladım, açılış kapanışlarda karıncalanma gördüm, DP bağladım sorun geçti. İlk açılışta cihaz size tuhaf geliyor, parlaklığı renkleri yadırgıyorsunuz. Sanki bir şeyler olması gerektiği değilmiş gibi, beklemediğiniz yer parlak, renkli beklediğiniz yer soluk. Ayarları yaptıktan sonra daha iyi bir deneyim sunuyor. Ghosting olarak sıfır yani hiç yok, ilk kez ufoyu o kadar net gördüm. :) Herhangi bir ölü pixel gibi problem de yaşamadım.

Ben 165 Hz monitörden geçtim. Masa üstü işlemlerinde 360 a geçtim bir şeyler hissettim desem yalan olur. Ama oyun oynarken örneğin valorant gibi bir oyunda evet hissiyat değişiyor.

Videolarda yada oyunlarda siyah ekranlar oldukla iyi, tamamen siyah bir denk açarsanız monitörü kapalı olarak düşünürsünüz.

Teknoloji düşkünü olmayan birisine tavsiye etmem şimdilik, hem ucuz değil hemde kurcalamak ilgilenmek gerekiyor. Onun dışında teknoloji heyecanı olan birisinin hoşuna gideceğini düşünüyorum. Pişman olmadım açıkçası.

Curved monitörden geçtiğim için ekranı yamuk görüyorum, gözlerim alışınca daha sağlıklı değerlendirebilirim.
Ekran kartlarımız falan aynı ya hocam bi aldım bakalım cok beğenirsem bende durur beğenmezsem iade ederim galiba. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Dediğiniz sürücüleri da kuracağım. Evet sıfır alıyorum, çalıştığım kurumla fiyat hakkım oldu. 240 Hz olan modelde 18.000 TL fiyatlıydı ama aradaki 2.000 TL için bu cihazı almak daha mantıklı geldi. İnşallah sorunsuz bir cihaz gelir. Ölü pixel, iade gibi işlerle monitör gibi hantal cihazla uğraşmak sıkıcı olacaktır.

Monitörde bir problem çıktı mı hocam memnun musunuz? Ben de 2 gün önce sipariş verdim 240Hz olan modeli 18 bine bugün kargoya verildi. Yarın elime ulaşacak sanırım ama sabırsızlığımdan araştırmaya ve bakmaya devam ediyorum. Sizin de yorumlarınızı merak ettim.

Son düzenleme:
Monitörde bir problem çıktı mı hocam memnun musunuz? Ben de 2 gün önce sipariş verdim 240Hz olan modeli 18 bine bugün kargoya verildi. Yarın elime ulaşacak sanırım ama sabırsızlığımdan araştırmaya ve bakmaya devam ediyorum. Sizin de yorumlarınızı merak ettim.

Bir problem çıkmadı kullanmaya devam ediyorum. Konu içerisinde yazdığım detaylar güncelliğini koruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı