yavuzcetinfanı
Hectopat
Daha fazla
@MzBag
Ekran kartlarımız falan aynı ya hocam bi aldım bakalım cok beğenirsem bende durur beğenmezsem iade ederim galiba. Teşekkür ederim yorumlarınız için.Cihaz güzel, ilk HDMİ ile bağladım, açılış kapanışlarda karıncalanma gördüm, DP bağladım sorun geçti. İlk açılışta cihaz size tuhaf geliyor, parlaklığı renkleri yadırgıyorsunuz. Sanki bir şeyler olması gerektiği değilmiş gibi, beklemediğiniz yer parlak, renkli beklediğiniz yer soluk. Ayarları yaptıktan sonra daha iyi bir deneyim sunuyor. Ghosting olarak sıfır yani hiç yok, ilk kez ufoyu o kadar net gördüm.Herhangi bir ölü pixel gibi problem de yaşamadım.
Ben 165 Hz monitörden geçtim. Masa üstü işlemlerinde 360 a geçtim bir şeyler hissettim desem yalan olur. Ama oyun oynarken örneğin valorant gibi bir oyunda evet hissiyat değişiyor.
Videolarda yada oyunlarda siyah ekranlar oldukla iyi, tamamen siyah bir denk açarsanız monitörü kapalı olarak düşünürsünüz.
Teknoloji düşkünü olmayan birisine tavsiye etmem şimdilik, hem ucuz değil hemde kurcalamak ilgilenmek gerekiyor. Onun dışında teknoloji heyecanı olan birisinin hoşuna gideceğini düşünüyorum. Pişman olmadım açıkçası.
Curved monitörden geçtiğim için ekranı yamuk görüyorum, gözlerim alışınca daha sağlıklı değerlendirebilirim.