Ödem nasıl atılır?

ardacxn58

Picopat
Yer
İstanbul , Turkey
Kilom fazla abartılacak kadar değil. Fakat kilo karın bölgesinde orta seviyede olduğu halde basen ve bacak bölgesinede fazla kalın ve büyük. Bu ödem olayını nasıl atabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen ödem dediğin şey yağ dokusudur çünkü karın bölgesinde de orta seviyede olduğunu söyledin. Bölgesel yağ yakma gibi bir olay olmadığı için kalori açığı oluşturarak diyete girmen gerekli. Bu süreçte günde 3 litre su içmeye dikkat etmen lazım. Bunları yaparsan 2 ay gibi bir sürede daha sıkı görünüm elde edebilirsin.

Sen baş tacısın cano. Zaten diyete başlatım 1 haftada 4 kilo civarında verdim. Tekrardan çok teşekkür ederim, dediklerini dikkate alacağım.

1 haftada 4 kilo vermeye devam ederseniz deriniz sarkabilir yavaş vermeye bakın bu 3-4 haftada 1-2 kilo olabilir tabii bu kilonuzla alakalı 1 ayda kilonuzunu %3-%5'inden fazlasını kaybetmeyiniz.

Ödem için ise hocam "ideal" tuz tüketin ne az ne fazla 2 side batırır bolcada su için fazla su ödem yapmaz az su yapar uykunuzu iyi alın stresten uzak durun hepsi bu kadar.

Şöyle izah edeyim ben. Bundan 1.5 sene önce 25 kilo verdim. 3 ay içinde gram sarkma olmamıştı. Zaten yaşım 19 metabolizmam hızlı. Su çok tüketiyorum o açıdan sorunum yok. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…